Saç Rengi ve Saç Boyama diplerin rengi böyle olsun istiyorum..

joeyfun

şükür kavuştukk
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
3.933
1.852
248
44
kızlar benin saçım röfleliydi üzerine bikaç sefer küllü sarı küllü açık sarı boyadım dip boyasını da bunlarla yaptım.küllü olmasına rağmen yinede turunculuk oluo.bu benim saç rengim

bu kızın dipleri gibi istiyorum tam olarak ne renk bu sizce yardımcı olursanız sevinirim

bu renk 7.1 , ama boya bekleme süresi sonunda koyulaşabiliyor 7,1 ö yüzden yarı yarıya 8.1 ile karıştırılsa daha iyi olur , benim kullandığım en son buydu şuan aktı gerçi , ama ben açıp rengini öyle yapmıştım,şuan ise küllü sarı oldu rengim,(istediğiniz rengin uçları gibi) boya markasıda önemli , ben çoğu boya markasının 7.1 ve 8.1 ine katologlarından baktım hiçbirini beğenmedim sadece nox ta buldum onu kullanıyorum

Son düzenleme:
ben kendim hiç açmadım saç rengini direk kendi saçımı en son 9.1 ile boyadım diplerin rengi böyle oldu.şimdi 7.1 ile boyasam nasıl olur acaba turunculuk gidermi?

bu arada kendi doğal rengimde bu.saçımı yavaş yavaş koyulaştırmak istiyorum.

ayyyyy ne güzelmiş rengin , inş birgün dönebilrsin rengine ben dönemiyorumda neyse 9.1 baya bir açık renk olmalı, aslında istediğiniz kadar açık yapın saç başka bir işlemle açılmadığı sürece turuncumsu oluyor ne yazıkki,istersen şu dediğim karışımı önce çok az hazırlayarak yap saçta görünmeyecek biryere ense saçına falan bir bak bakalım nasıl olacak,eğer yine olmazsa sanırım açmanız gerekecek dipleri,piyasada hazır açıcılar var sanırım çok aşırı bir zararı dokunmuyormuş,ben orialle yapmıştım da bilemiyorum onları nasıldır

zaten senin saç rengin o kızın saçına benziyo,bence bırak dibinden gelsin doğal durur.
kendi saç rengin üzerine röfle yapılsaydı iyiymiş
boyayı çok bekletme rengi kırılınca yıka hemen böle koyu durur heralde :26:

sağol cnm insan bi boyayınca dönemiyo cidden kendi rengine.bakalım dediğin gibi denemek en ii çözüm olcak heralde..tşkrlerr

ben röfleden önce lorealin ultra açıcı kahvesiyle boyamıştım açıldı saç rengim onun üstüne röfle yaptırdım cnm.dipleri biraz koyultsam istediğim gibi olacak bide turunculuk olmasa tabii. :44:

cnm o rengi 7.1 le elde edemezsin saçım seninkinin tonlarındayken denemiştim o grimsi görünümü hiçbir market boyasıyla elde edemedim saçımın yanması da cabası düzeltene kadar uğraştım bayaa şua an iyiler şükür sen kuaföre git en iyisi saçlarından olma ama doğal saç rengine dönmek istiyorsan 6.0 olur bir iki boyamayla..

öyle mi diyosun cnm çok kararsız kaldım napsam bilemedim.kuaföre de gitmek istemiyorum vur diyosun öldürüyolar yaww :18:

kızlar bugün loreal casting çikolata karamel aldım şuanki saç rengimin üstüne nasıl olur sizce??

güzel olmuş,tahminimden daha hoş bir renk çıkmış ortaya,bir süre sonra değişiklik istersen aralara sarılar hoş durur bu renkte

güzel olmuş,tahminimden daha hoş bir renk çıkmış ortaya,bir süre sonra değişiklik istersen aralara sarılar hoş durur bu renkte

teşekkürler cnm bende daha sonra sarı attırmayı düşünüyorum krepe balyaj falan gibi

yıkadıkça bakalım nasıl olucak bunun rengi daha açılır sanırım dimi

evet açılır kahve köpüğü gibi olabilir sanırım,ama bu ton size daha iyi gitmiş ten renginize bu tonu korusanız daha iyi olur daha açığın üzerine balyajlar sizi solgun gösterebilir:44:

epeydir sarı kullanıyorum birden koyu gibi geldi ama baktıkça sevdim bende.teşekkür ederim yorumların için

benced hoş olmuş güzel duruyor iyi günlerde kullan

bencede çok hoş olmuş güzel duruyor.iyi günlerde kullan sanırım iki kere aynı şeyi yolladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…