ayyyyy ne güzelmiş rengin , inş birgün dönebilrsin rengine ben dönemiyorumda neyse 9.1 baya bir açık renk olmalı, aslında istediğiniz kadar açık yapın saç başka bir işlemle açılmadığı sürece turuncumsu oluyor ne yazıkki,istersen şu dediğim karışımı önce çok az hazırlayarak yap saçta görünmeyecek biryere ense saçına falan bir bak bakalım nasıl olacak,eğer yine olmazsa sanırım açmanız gerekecek dipleri,piyasada hazır açıcılar var sanırım çok aşırı bir zararı dokunmuyormuş,ben orialle yapmıştım da bilemiyorum onları nasıldır
zaten senin saç rengin o kızın saçına benziyo,bence bırak dibinden gelsin doğal durur.
kendi saç rengin üzerine röfle yapılsaydı iyiymiş
boyayı çok bekletme rengi kırılınca yıka hemen böle koyu durur heralde :26:
cnm o rengi 7.1 le elde edemezsin saçım seninkinin tonlarındayken denemiştim o grimsi görünümü hiçbir market boyasıyla elde edemedim saçımın yanması da cabası düzeltene kadar uğraştım bayaa şua an iyiler şükürsen kuaföre git en iyisi saçlarından olma ama doğal saç rengine dönmek istiyorsan 6.0 olur bir iki boyamayla..
güzel olmuş,tahminimden daha hoş bir renk çıkmış ortaya,bir süre sonra değişiklik istersen aralara sarılar hoş durur bu renkte
benced hoş olmuş güzel duruyor iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?