How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama diplerim geldi kızlar..yardım edin..

elakona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
61
0
36
Antalya
Arkadaşlar..ben diplerimi evde kendim boyuyorum.ama altın sarısı çıkıyor.yani anneme göre koyu sarı,bana göre altın sarısı..çünkü ben azda olsa bakırlık hissediyorum.içine ekstra açık küllü platin sıktım.çok az daha iyi oldu.ama tabi tam istediğim gibi degil.(açık sarıyla boyayıp sonra küllü platin sürdüm).daha önce palette açıcıyla açıp küllü platınle boyamıştım.parlak bir açık sarı olmuştu..(platine yakın).açık sarı yapmak için başka önerileriniz varmı?tek boyayla yapabilirmiyim oryal yada perhidroll koyarak?yada açıcı haricinde nasıl açabilirim? Saçlarım koyu kestane,ama ince telli çabuk açılıyor...

teşekkür ederim cevabın için özge ama,inan ben kuaförlerden daha iyi yapıyorum.onlar tümden turuncu yapıp elime veriyorlar saçı..

canım bende hemen hemen seninki gibiyim saçlarım koyu kumraldı normalde bende fındık kabuguna boyadım palettenin ama oda turunculuk yaptı sonra üzerine palette kahve köpüğü ve voila altın sarısını karıştırıp sürdüm pek fark olmadı yine aynı anlayacan bir türlü bal köpüğü yada açık küllü sarı tarzı yapamadım saçlarım yıpranacak diye korkuyorumda tekrar boyamayabilmiyorumkismile

birde ikinci rakamı 3le başlayanlar kına rengi yada turunculuk yapıyor onada dikkat et benımkı oyüzden öyle oldu altın sarısı 10.3 oldugu için yani kumral ve küllü tonlarını seçmemiz lazım ama tam anlamıyorum yaaaaaaa:(

arkadaşların da dediği gibi hele çok açık tonlar istiyorsan evde başarılı olmak zor. ama bir çok markanın açıcıları var, illa evde denemek istiyorsan onlardan alabilirsin. gerektiği gibi sürer, uygular ve bekletirsen platine kadar gidebilirsin.
belki biliyorsundur ama ben yine de söyleyeyim kafanın üst kısmına sıcak bölgeler denir, o kısımlar çok çabuk açılır, o yüzden boyayı ya da açıcıyı en son oraya sürmek gerekir. sevgiler:)

zehra sen sorununu küllü tonlarla çözebilirsin.mesela küllü kumral senin turunculuğunu alır.ayrıca ne renk istiyorsan iste (sarı ve kumral tonlarında)bakırlık olmasını istemiyorsan mutlaka boyanın yarısını küllü bir tondan seçmelisin (2 boya karıştırıyorsan).benimki farklı bi sorun.ben saçımın rengini 200 ton:)))açmak istediğimden bunlar başıma geliyor.en iyi çözüm sanırım palette açıcıyla acıp platin boyamak..teşekkür ederim cevabın için ZEHRA2509

Back