Saç Rengi ve Saç Boyama Diplerim Çok Açık!!

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ya kızlar ail yardım nolur. dün saçımı yoğun bakır ile boyadım. diplere çok boya sürdüğüm için diplerim daha doğrusu saçımın tepeleri (uzunluk olarak dipten 5 cm kadarı) tupturuncu oldu. boyu falan daha koyu bi tonda oldu. bunu nasıl düzeltebilirim? uçlarımın rengine dönmek istiyorum. hangi renge boyasam tepelerim düzelir?

Bunun böyle olması için saç diplerinin saç uçlarından daha açık bir renk olması lazım. Öyle miydi? Öyle değilse de sadece diplere bir 20 gün sonra palette 7.77 yoğun bakır uygularsan koyu ve yoğun bir bakır tonu elde edebilirsin. Sen yine 9 oksidanla boya saçın apayrı iki renk olmasın. Hangi markanın yoğun bakırı bu kullandığın. Umarım tek başına bir mix boya uygulamadın?

Öfffff aynı benim saçlarım daha dün boyattırdım ama berbat ettiler saçımı (kendim daha iyi boyardım ) beim dipler turuncu üçlar sihay siz düşünün yani. şimdi kafayı yiyeceğimm nasıl düzeltirsem diye aynaya her baktığımda sinşr krizi geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…