Saç Rengi ve Saç Boyama Dipleri koyu uçları açık renk saç istiyorum...

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kime gitsem farklı birşey söylüyorlar.

Bundan 3 yıl önce koyu kahve olan saçlarıma, platin rengi röfle yaptırdım. 3 yıl boyunca bu röfleleri 7 kez tekrarladım. Ama malum üniversitede olduğumdan ve artık saçlarım resmen sarıya döndüğünden her ay dip boya hem masraflı hemde zor oluyordu.

Kalktım saçımı açık sarıya boyadım bir 6 ay kadar. Saçlarımın dibi turuncu ucu platin olarak kaldı. En son annem kızınca kalktım saçımı koyu kumrala boyattaım. Ama saçımı sarı yapmayı çok çok istiyorum.

Ne yapabilirim sizce? Tekrar az sıklıkta röfle mi yapsam? Bir arkadaşım da ucuna krepe yaptırırsın dedi. Ama ben öle saçımın 2 3 ton açığı değilde bildiğiniz platin yada platine yakın saç istiyorum. Yokmudur dibi koyu ama uçları yada geneli açık renk olan bir saç?

cnm saçların baya işlem görmüş sanırm kuaföründe fikrini alsan iyi olur.platin renk ise yakışana süper oluyor sölemeden geçemem.

Kuaförümde dedi platin çok yakıştı falan diye ama mecbur kaldım 7 röfleden sonra sarıya döndü saç. Bu arada bu işlemler 5 6 yılda olsu kısa bir zamanda değil. Açıkcası kuaför gene platin diyor ama ben biliyorum ki 1 yıl sonra dip boya derdi başlayacak yokmudur ya dipleri koyu altı açık bir model. En azından saçlarımı açıcıya gerek duymadan bir boyayla boyayaım da yıpranmasın çok fazla.

cnm tam istediğin gibi beyazısı bir platin için mecburen açıcı kullanılacak bu sürede sürekli bakım yaparsan yıpranmasını bir nebze olsun azaltabilrsin.

Arkadaşın çok doğru söylemiş.
Krepe balyaj yaptır derken :)

Buna ne dersin?

Dipler koyu aşağılara doğru gittikçe açılıyor.
Uçlardaki rengin açıklığına, koyuluguna sen karar verirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…