• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dipleri bakır rengi olan saçlarım için fikirlerinizi bekliyorum

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Kızlar ya şimdi saçlarımı toffee ile boyadım ve çok kötü oldu. saçlarımın dipleri bakıra dönük oldu resmen ve diğer taraflarda hiç renk değişmedi bile .moralim sıfır:((( napcam ya ufffffffffffffffffff

1 hafta önce bende de öyle oldu önce şaçlarımı açtım palettenin yoğun açıcısıyla diplerr sapsarı oldu uçlar açılmadı boya oldugundan dolayı üstüne 2 farklı boya sürdüm yine kapanmadı en sonunda sinirlendim siyaha boyadım 1 hafta içinde tam 4 vede açık renge töbe ettimm.. seni çokkk iyiii anlıyorummmmmm arkadaşımmmm

tek renk olmasını istiyorsanız koyu renge boyayacaksınız.. aslında evde boyanmicak saçlar ya helieki boya varsa

bana da olmuştu aynı saat içerisinde bastım siyahı :1:
öyle gezemem yaa napym hem siyah bana çokk yakışıyo :32:
senelerdir kullandığımdan arada sıkılıp değiştirmeye çalışıyorum ama kendin yapmcaksn bunu anladım
uzman ellere bırak kendini açma söz konusuysa

bana da olmuştu aynı saat içerisinde bastım siyahı :1:
öyle gezemem yaa napym hem siyah bana çokk yakışıyo :32:
senelerdir kullandığımdan arada sıkılıp değiştirmeye çalışıyorum ama kendin yapmcaksn bunu anladım
uzman ellere bırak kendini açma söz konusuysa

benim gibi :) banada siyah daha yakışıyormuş sarı benm neyime :) ve bende anladım ki evde boya heleki açmaaa kesinlikle mantıklı birşey değil

canım aynı şey geçen sene benim de başıma gelmişti, ilerde açık renk isterim siyahın akmasını bekleyemem diyorsan kahve tonları kullanmalsın, ki bence de öyle yap çünkü siyahı bi vurdun mu kızıl gibi akması zor. ben de bakır tarçına boyatmıştım evde. uçlarında boya vardı ezkiden kalma. işlem sonunda saç diplerim uçlardan absürt bir sekilde iki ton açıktı.. bana bu durumda önerilen kakao kahvesi ile çikolata kahvesini karıştırıp yarı yarıya sürmemi söylediler kuaförler. ayda bir bu şekilde boyamak zorunda kaldım. ama keske çikolata kahve yerine küllükahve kullansaymışım çünkü küllü olunca kızıllığı da alıyor. yani canım git markete küllü kahve tonları al kapat çok canını sıktıysa. böylece siyahtan dönüşü gibi zor da olmaz.... loreal in excellence serisi ya da racital serisinde küllükahve var.

canım aynı şey geçen sene benim de başıma gelmişti, ilerde açık renk isterim siyahın akmasını bekleyemem diyorsan kahve tonları kullanmalsın, ki bence de öyle yap çünkü siyahı bi vurdun mu kızıl gibi akması zor. ben de bakır tarçına boyatmıştım evde. uçlarında boya vardı ezkiden kalma. işlem sonunda saç diplerim uçlardan absürt bir sekilde iki ton açıktı.. bana bu durumda önerilen kakao kahvesi ile çikolata kahvesini karıştırıp yarı yarıya sürmemi söylediler kuaförler. ayda bir bu şekilde boyamak zorunda kaldım. ama keske çikolata kahve yerine küllükahve kullansaymışım çünkü küllü olunca kızıllığı da alıyor. yani canım git markete küllü kahve tonları al kapat çok canını sıktıysa. böylece siyahtan dönüşü gibi zor da olmaz.... loreal in excellence serisi ya da racital serisinde küllükahve var.

Canım sağol evet bende küllü kahve kapatır die düşündüm ama sorun şu ki saçlarımın diplerini gene boyayınca ,diğer yerler farklı olucak.ya bu benim mi sadece başıma geliyo anlamadım .saçlarımın diğer kısımlarını boyuyorum ama renk değişmiyor, sadece diplerin rengi değişiyor yani kendi saçlarım

Kızlar bu gün vital 7.1 küllü kumral boya aldım.Evdede çikolata kahve ile vital 9.0 küllü sarı var.
Şimdi benim diplerim kızıl yansımalı kahve.diğer tarafları ise böyle kumralla yeşil arası bir renk
Ben hangi iki boyayı karıştırmalıyım?Ayrıca önce diplerden mi başlamalıyım yoksa uçlardan mı?Çünkü diplerim ile uçları farklı renkler bayağı. Yardımlarınızı bekliyoruuumm....

cnm madem sadece diplerin kızıl yansımalı o kısımları küllüleştirmeye çalış derim ben çikolata kahve vs yaparsan diplerin daha da kızıllaşır altlarda daha az kızıl yansıma olur..

Back