• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Diplerden açık kumral çıkıyor saç boyam mavi siyah:)

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
Hehehe Arkadaşlar ya tam tersi durumları siz yazarsınız işte sarı saçım var siyah diplerim çıkıyor diye benimde saçlar açık kumral mavi siyaha boyadım 3,5 ay önce dipler sarı sarı çıkıyor :):)
ne yapayım hangi renk önerirsiniz gerçi siyahtan fazla eser yok renk aktı matlaştı

Evet Gareng ben saçlarımı kestirmek istemiyorum zor uzuyor canım ya yine koyu tonlara boyatmak lazım gerçi şikayet etmiyorum koyu renk seviyorum :)

Ya ben bu rengi çok sevdim bugun yine boyayacağım mavi siyaha açık tonları sevmiyorum beyaz tenli ela gözlüyüm herkes çok yakıştırıyor ben bu renge devam edicem

her boyanın dip boya sorunu oluyo cnm yakın renkleri tercih etmeyince katlanmak zorundasın rengi seviosan kendine yakıştırıosan vazgeçme derim ben bende siyah saç kullanıorum beyaz tenliyim ama saçlarımda koyu kumral sorun olmuyor o yüzden dediğin gibi açık tenlilere koyu renkleri daha çok yakıştıranlardanım solgun hasta gibi bi yüz olmuyo hiç değilse :)

Back