Saç Rengi ve Saç Boyama dipler rengı tuttu ama uclarda koyuluk varr yardım edin?

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
merhaba kızlar ben saclarımı uzun bır sure sarı dore bakıra boyadım kpss hazırlancam ugrasamam dıe üstüne kullu acık kahveye boyadım kullu koyu orjınale yakın bı ton tuttu yaklasık 10 aydır saclarımı boyamıyordum dipten kulak hizmamın altına kadar orjınal sacım boyaysız uctan omzuma kadar olan kısım ise boyalı... ben sıkıldım bu halden yenıdenn kızıla doneyım dedım sarap kızılı aldım dıp capcanlı parlak bır kızıl tuttu boyasız sacın üstüne olunca kulagımdan omzuma kadar olan kısım da koyu kızıl oldu şimdi dalga dalga olan bu sac rengını actırmadan acıcı kullanmadan sabıt bı renk nasıl yapablırım sıyah olmadan ama sıyah ıstemıyorm ? ya lütfen bı akıl verın.

zaten biraz akacaktır saç ama hata, boyamadan önce uçlardaki rengi akıtmamaktan kaynaklanmış.. tek başına daha da kötü bir hale sokmadan bir kuaföre gitmeni öneririm. çünkü açıcı istemiyorsun ama açıcısız kurtarma şansın pek yok gibi:26:zaten şuandan sonrada açıcı yapmaya kalksan yine dipler ve uçlar orantısız açılacak. en güzeli uzmanına bırakmak

çok tesekkur ederım oyle olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…