• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dipler için sprey boya bilen var mı kızlar

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir
Arkadaşlar böyle üst diplere falan sıkmak için doğal renkte sprey boya bilen var mı? Normal renkli sprey boyaların renkleri mor pembe falan.. benim saçlarım sarı ama sprey sarı boya tamamen altın renkte,o yüzden olmuyor.Böyle doğal srı kahve bakır renkerinde sprey boyalar varmı diplerimiz çıktıgınıda sıkalım dısarı cıkalım:)

sprey boya bilmiyorum da saç rengi açıcı spreyler var onlardan kullanabilirsiniz saçınızın rengini açar sapsarı olmasa bile sarıya yakın olur bir sonraki dip boyanıza kadar saçınızı idare eder uzayan dipleriniz çok göze batmaz

kızlar benim saçım kumral kahveye boyattım ama sonra bir kere dip boyaya gittim. ama şimdi diplerim iyice açıldı boyatmadım bu silici dediğiniz spreyler nerde satılıyor birde
uçlarda ve yanlarda boya kaldı onları siler mi?

sprey boya bilmiyorum da saç rengi açıcı spreyler var onlardan kullanabilirsiniz saçınızın rengini açar sapsarı olmasa bile sarıya yakın olur bir sonraki dip boyanıza kadar saçınızı idare eder uzayan dipleriniz çok göze batmaz

cok tesekkur ederim peki bildiginiz bir marka var mı acaba?

extrait dora diye bi markayı biliyorum bi tek.eczanelerde ya da aktarlarda bulabilirsin heralde belki başka markalar da vardır.böyle bişey dediğim sprey

$31092_buyuk.jpg

Back