canımcım benim amacı sarıdan vazgeçmek olsa hemen boyarım koyu renge,ben sadece diplerdeki doreliği kapatmak için sormuştummafoldumben
selam kızlar
her zamanki gibi kuaförden hayal kırıklığı ile çıktım ,yıkadıkça oturur rengi dediler ama 1 ay olacak nerdeyse ve değişen bişey olmadı.Saç uçlarım platine yakın bir renk fakat diplerim yumurta sarısı gibi dip boyam ise dore kumral gibi oldu ve tabi saçımda büyük uyumsuzluk oldu.Aynı tecrübeyi yaşayan arkadaşlar ne yapmalıyım sizce?evde çözüm bulabilen var mı ?nasıl kapatabilirim bu rengi ?CADIARZU:çok üzgünüm:
canım koleston açık küllü sarı ile boyadım ama değişen bişey olmadı hatta aradaki renkler daha da dore olup açıldı,helllllllllllllllllllp:sinifsinif:
hayatım öğlenden beri saçımla uğraşıom hiç sormaCanım gerçekten mi ? Küllü aldın dimi küllü rengin özelliği zaten doğal durmasını sağlamak mail adresini bilmediğim için atamıyorum msj la adresini yolla gösteriyim kendi saçımı bak şimdi böyle olmasına cnm sıkıldı :çok üzgünüm:
canım koleston açık küllü sarı ile boyadım ama değişen bişey olmadı hatta aradaki renkler daha da dore olup açıldı,helllllllllllllllllllp:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?