• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip röflem ve boyamın rengi çok kötü

regina75

garginin annesi
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
79
0
86
İstanbul
selam kızlar

her zamanki gibi kuaförden hayal kırıklığı ile çıktım ,yıkadıkça oturur rengi dediler ama 1 ay olacak nerdeyse ve değişen bişey olmadı.Saç uçlarım platine yakın bir renk fakat diplerim yumurta sarısı gibi dip boyam ise dore kumral gibi oldu ve tabi saçımda büyük uyumsuzluk oldu.Aynı tecrübeyi yaşayan arkadaşlar ne yapmalıyım sizce?evde çözüm bulabilen var mı ?nasıl kapatabilirim bu rengi ?CADIARZU:çok üzgünüm:

canım bence bi kahveye boyat saçlarını ama boyamaya başlarken saç uçlarından başla aşağıdaki kısımlar daha açık olduğu için daha çabuk tutar o rengi dipler daha koyu anlattığına göreyerimseniben

canımcım benim amacı sarıdan vazgeçmek olsa hemen boyarım koyu renge,ben sadece diplerdeki doreliği kapatmak için sormuştummafoldumben

yine aynı kuaföre git,çok rahatsızım de.diplerine cila sürüp açarlar.

pardon cnm ben yanlış anlamışım çevrende güvendiğin birisinden bi kuaför yardımı iste o zaman daha ii anlar o seni dip röflesi falan yapılır belki ..

canımcım benim amacı sarıdan vazgeçmek olsa hemen boyarım koyu renge,ben sadece diplerdeki doreliği kapatmak için sormuştummafoldumben

sarıdan vazgeçmeyi düşünmüyosan işinin ehli güzel bi kuaföre gidip düzeltmen lazım.
akıllı ben, evde kendi kendime dip boya yapmaya çalışmıştım mahvolmuştu saçlarım ama sonuç olarak yine kuaföre gittim düzelttim.

bide insan böyle olunca kendini çok mutsuz hissediyo çok iyi anlıyorum seni. sen yine 1 ay iyi sabrettin.

inşallah düzeltebilirsin en kısa zamanda.

kızlarrrr kuaför ikincide yani düzeltme işleminde daha da rezil etti cilayla ,kendi saçımın üstine yaptırmıştım cila kendi saçıma dorelik verdi sarılar ise koyu altın sarı oldu
bi daha gitmek istemiorum kuaföre evde kendim halletmek istiyorum zaten dünya para verdim başka kuaföre git bi daha para bayıl istemiom
küllü bir renk ile boyasam nasıl olur die merak ediyorum ya da bu yoğun açıcılar rengini açarmı ??fisfisfismirmirmirmir

selam kızlar

her zamanki gibi kuaförden hayal kırıklığı ile çıktım ,yıkadıkça oturur rengi dediler ama 1 ay olacak nerdeyse ve değişen bişey olmadı.Saç uçlarım platine yakın bir renk fakat diplerim yumurta sarısı gibi dip boyam ise dore kumral gibi oldu ve tabi saçımda büyük uyumsuzluk oldu.Aynı tecrübeyi yaşayan arkadaşlar ne yapmalıyım sizce?evde çözüm bulabilen var mı ?nasıl kapatabilirim bu rengi ?CADIARZU:çok üzgünüm:

Saçlarında ki o sarılarda çiğlik mi var tam anlamadım ama öyle bi sorunun varsa, koleston açık küllü sarı kullan tamamını boya saçında ki çiğliği alıcak daha doğal bi görünüme kavuşturcak yıllardır sarı kullanarak söylüyorum bunu

nehiyy merhaba
sarılar altın sarısı aralardaki renk dore kumral gibi değiştirirmi rengini?
kaç numara?oksidanı kaç volüm kullanıorsun?

saçlarımın uçlarıda nehiyy senin avatardaki gibi,dibimin ve dip röflemin onla uyumlu olmasını istiyorum açıkcası,bir kere diplere röfle yaptırmadan komple açtırmıştım platin olarak fakat eşimle sorun yaşadım çok iddialı oldu çünkü
röfleye döneyim dedim , bu da uçlarla alakasız bi renk oldu,yani altın rengi röfle kullananlar için güzel ama benim saçımla alakası yok ,bu rengi kırmak tek derdim ,

Canım anladım hem kırar hem çiğliği alır hani o hoşlanmadığın rengi, volum 6 koleston küllü açık sarı dilersen sana saçlarımın rengini maille yollayabilirim

canım koleston açık küllü sarı ile boyadım ama değişen bişey olmadı hatta aradaki renkler daha da dore olup açıldı,helllllllllllllllllllp:sinifsinif:

canım koleston açık küllü sarı ile boyadım ama değişen bişey olmadı hatta aradaki renkler daha da dore olup açıldı,helllllllllllllllllllp:sinifsinif:

Canım gerçekten mi ? Küllü aldın dimi küllü rengin özelliği zaten doğal durmasını sağlamak mail adresini bilmediğim için atamıyorum msj la adresini yolla gösteriyim kendi saçımı bak şimdi böyle olmasına cnm sıkıldı :çok üzgünüm:

Canım gerçekten mi ? Küllü aldın dimi küllü rengin özelliği zaten doğal durmasını sağlamak mail adresini bilmediğim için atamıyorum msj la adresini yolla gösteriyim kendi saçımı bak şimdi böyle olmasına cnm sıkıldı :çok üzgünüm:
hayatım öğlenden beri saçımla uğraşıom hiç sorma
evet açık küllü sarı aldım şaka gibi diiil mi
sonra gittim açık küllü kumral aldım 6lık oksidanla boyadım açmasın die rengini o da saçımı bronz kahve yaptı

Regina75 isimli kullanıcıya geç de olsa mesajına cevap yazıyorum. Lütfen kusura bakmayın...
Kendi kutumdan sanırım 50 mesaj olana kadar kişisel olarak cevap yazamıyorum yada ben yazamadım. Uyarı geldi yollayamazsınız diye. Buradan yazıyorum. Umarım faydalı olur. Bana yazdığınız sorunuza cevap veriyorum.

11.1 boyanın çeyreğini %6 (20 volume) oksidasyonla ama çok az yaklaşık 2 çorba kaşığı kadar karıştırdım. Üzerine yaklaşık 3 çorba kaşığı kadar saç kremi ve 1 çorba kaşığı kadar su ekledim. ıyice karışrtırıp sürdüm.10-12 dk. bekletip, yıkadım. Volumu yüksek olmadığından su ve saç kremi ile inceltildiğinden saçın rengini de açmıyor. Kızıllığımı aldı. Uyguladığım bu işlemi kuaförüme söyledim. Doğru 1 işlem olduğunu saçta kızıllıklar çıkınca bu cila ile onu pastel hale çevirebileceğimi söyledi. Ben memnun kaldım uyguladığım ciladan. Ama siz yine de isterseniz kuaförünüze de danışabilirsiniz. Pastel küllü, yeşilimsi dediğimiz röfle rengi doğal bebek saçı gibi oluyor. Normalde oryalin o turuncumsu kızıllığı vardı saçımda. Şimdi ise açık kumral renk tonunda oldu. Yani röflem bozulmadı , diğer saçlarımın rengi ise açılmadı. Eğer içine su ve saç kremi katmadan sadece oksidasyonla boyayı yaparsanız saç renginizde açılma oluyor.
Şayet bütün saçınız oryalden turuncu olduysa da o zaman kuaförüm kışkırtıcı kahve tonu ile boyamamı önermişti. 4 yıl önce böyle bir talihsizlik yaşamıştım röfle yaptırırken. Turuncu bir kafa ile kuaför beni eve yollamıştı. Ben de o zaman hasta olduğu için gidemediğim kuaförümden k.kahve tavsiyesini aldım.Sakın kumrala boyama yoksa yemyeşil bir kafanız olur demişti. ılk boyadığınızda çok koyu oluyor ama 2-3 yıkamadan sonra açık küllü kumrala döndü ve turunculuktan eser kalmadı. Alttan da röflelerin izleri ışıltı olarak çıktı 5-6 yıkamadan sonra. Turuncudan kastım resmen portakal rengi bir kafa. 1 yıl sonra da röfle yaptım. Bu son yazdığım özel bir durum ve talihsizlik. Ama 11.1 ile yaptığım uygulama röfledeki kızıllıkları alıp pastel doğal hale getiriyor. Umarım bilgiler işinize yarar. Ben sadece deneyimlerimi sizinle paylaştım. ıyi günler dilerim.

Regina75 isimli kullanıcıya geç de olsa mesajına cevap yazıyorum. Lütfen kusura bakmayın...
Kendi kutumdan sanırım 50 mesaj olana kadar kişisel olarak cevap yazamıyorum yada ben yazamadım. Uyarı geldi yollayamazsınız diye. Buradan yazıyorum. Umarım faydalı olur. Bana yazdığınız sorunuza cevap veriyorum.

11.1 boyanın çeyreğini %6 (20 volume) oksidasyonla ama çok az yaklaşık 2 çorba kaşığı kadar karıştırdım. Üzerine yaklaşık 3 çorba kaşığı kadar saç kremi ve 1 çorba kaşığı kadar su ekledim. İyice karışrtırıp sürdüm.10-12 dk. bekletip, yıkadım. Volumu yüksek olmadığından su ve saç kremi ile inceltildiğinden saçın rengini de açmıyor. Kızıllığımı aldı. Uyguladığım bu işlemi kuaförüme söyledim. Doğru 1 işlem olduğunu saçta kızıllıklar çıkınca bu cila ile onu pastel hale çevirebileceğimi söyledi. Ben memnun kaldım uyguladığım ciladan. Ama siz yine de isterseniz kuaförünüze de danışabilirsiniz. Pastel küllü, yeşilimsi dediğimiz röfle rengi doğal bebek saçı gibi oluyor. Normalde oryalin o turuncumsu kızıllığı vardı saçımda. Şimdi ise açık kumral renk tonunda oldu. Yani röflem bozulmadı , diğer saçlarımın rengi ise açılmadı. Eğer içine su ve saç kremi katmadan sadece oksidasyonla boyayı yaparsanız saç renginizde açılma oluyor.
Şayet bütün saçınız oryalden turuncu olduysa da o zaman kuaförüm kışkırtıcı kahve tonu ile boyamamı önermişti. 4 yıl önce böyle bir talihsizlik yaşamıştım röfle yaptırırken. Turuncu bir kafa ile kuaför beni eve yollamıştı. Ben de o zaman hasta olduğu için gidemediğim kuaförümden k.kahve tavsiyesini aldım.Sakın kumrala boyama yoksa yemyeşil bir kafanız olur demişti. İlk boyadığınızda çok koyu oluyor ama 2-3 yıkamadan sonra açık küllü kumrala döndü ve turunculuktan eser kalmadı. Alttan da röflelerin izleri ışıltı olarak çıktı 5-6 yıkamadan sonra. Turuncudan kastım resmen portakal rengi bir kafa. 1 yıl sonra da röfle yaptım. Bu son yazdığım özel bir durum ve talihsizlik. Ama 11.1 ile yaptığım uygulama röfledeki kızıllıkları alıp pastel doğal hale getiriyor. Umarım bilgiler işinize yarar. Ben sadece deneyimlerimi sizinle paylaştım. İyi günler dilerim

Back