• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama dip röfle yaptırdım ama bir sorun var ,acil yardım lütfen

sinemis06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
38
0
86
Diğer
arkadaşlar saçlarım 4-5 cm kadar uzamıştı ve önceki gün dip röfle yaptırdım.

şimdi yardım almak istediğim konu şu ,kuaförüm diplere röfle yaptı ama röfleyi yaptıktan sonra en son işlem olarak saçlarımın uçlarına sürmesi ve bi süre daha bekleyip yıkaması gerekmiomuydu?
benim kuaförüm sadece diplere sürdü ve süre dolunca yıkadı saçlarımı.

ve tabiki dipler ve uçlar ayrı renk oldu.şu an diplerim yama gibi oldu çok çirkin duruyo.

sizce bu kuaför hatasımı?bugün gidip hatasını düzeltmesini istiyimmi?yoksa zaten böylemi yapılıyo dip röfle?yardım ederseniz çok sevinirim.

cevaplarınıza göre saat 10 gibi gidip kuaförüme gidicem ve düzeltmesini rica edicem.ve yeniden bi kat daha röfle attırıcam

şimdi kuaföre gidip diplerle uçları bir renk yapması için.yeniden röfle atmasını istemeyi düşünüyorum.sizce saçlarımın uç kısımları kesin yanarmı yoksa bekleme süresini az tutarsa yanmazmı?

Son düzenleme:
günaydın öncelikle..
benimde kuaförüm aynı şekilde atıyor röfleyi..ama farklılık ortaya çıkmıyor..bir dip bir uç alması gerekiyor o zaman farklılık zaten olmazki..
içine sinmediyse herzamankinden farklı yaptıysa git düzelttir elbette..neticede para veriyorsun..

Saruboceq teşekkür ederim cevabın için

bişey daha sorucam arkadaşlar.röflenin rengi zamanla oturduğu için,yani benim kuaförümün yaptığı röfle öyle oluyo.ilk başta beğenmiyorum ama 2-3 ay sonra rengi oturuyo hoşuma gidiyo.acaba bu dip röflenin rengide zamanla değişip uçlarla bir olurmu sizce?yoksa hep böyle farklımı olur.

yani iki renk arasında baya bariz bi fark var

bilemiyorumki 2 3 ay süre oldukça uzun.yani 2 hafta bekleyenleri duydum röflenin rengi otursun diye.. benim hiç öyle olmadı ilk zamanda nasılsa son zamanda da hoşuma gidiyor.
istersen git uaçlardaki farklılığı düzeltmesini iste canım..
yani 2 3 ay sonrasını beklemek olmaz.

bilemiyorumki 2 3 ay süre oldukça uzun.yani 2 hafta bekleyenleri duydum röflenin rengi otursun diye.. benim hiç öyle olmadı ilk zamanda nasılsa son zamanda da hoşuma gidiyor.
istersen git uaçlardaki farklılığı düzeltmesini iste canım..
yani 2 3 ay sonrasını beklemek olmaz.

evet gidip düzelttirmesem olmıycak böyle ,umarım bi sorun çıkartmaz kabul eder hatasını.sonuçları burdan yazarım, inşAllah beğenirim.

ben de röfle yaptırıyorum. kuaförümü bu sefer değiştirdim .tam uçlar olmasada saçın her yanına sürdü röfleyi.. işlem bittikten sonra en sonda cila yaptı. bu cilayla saçın rengi tam oturdu. hiç bir renk farkı olmadı..... saçımın rengini çok beğendim... ayın başında yaptırmıştım. en ufak bir değişme de olmadı... ilk nasılsa öyle. umarımda değişmez... ama sanmıyorum....

saruböceqte görüp çok özendim haftaya bende röfle yaptırıcam zaten düşünüyor ama cesaret edemiyordum sonunda karar verdim.hihoyyyt
saruböceq normalde saç rengin nasıldı:uhm:

Kızlar ben de 2 gün önce dip röfle yaptırdım ama olmadı hiç beğenmedim. Önceki röflem platin renkti. Çok da hoşuma gidiodu. Şimdi sarı kahve bi renk oldu diplerim...:1no2:
Moralim çok bozuk, napabilirim ben şimdi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum kuaföre Çok üzgünüm çoook

Back