Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dip boyasından saçlarım yandı sanırım resimli :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
18 yasında vucudun sacın kendı pırıltısı olur nede guzeldır o
bız belırlı yas ustu hanımlar o yaslardakı canlılık ıcın dunya bakım yaparız (yasım 28)
sen gıt defalarca sacınla oyna yak
bazı seylere erken davranmasaydın hem dogal guzellıgını sonuna kadar kullanmıs doymus olurdun
hemde zaten yasın gelınce ıstedıgın sekılde boyardın hatta boyadan bıkardın
gecmıs olsun

Evet zaten şuan çok pişmanım ama olan oldu şuan bu rengi koruyarak saçımı düzeltmeye çalışıyorum

Bende 15 yaşımda sarı kullandııgm için bilirim , saçın yanmış canım.. saçınla oynama 25 yaşıma geldim keşke hiç boya vurmasaydım derim. Cunki bir boyadınmı devamı geliyor

Evet zaten şuan çok pişmanım ama olan oldu şuan bu rengi koruyarak saçımı düzeltmeye çalışıyorum
bence 2 -3 ay kalsın dınlensın
ondan sonra dırek dogal sac rengıne boyarsın hatta 1 ton da koyusuna cunku boyan cok cabuk akıcak sacların yanık oldugundan
duzlestırıcı bıle kullanma derım degısık toplama sıtıllerı veya dogal dalga ıle bırakıver saclarını
toparlanması cok uzun surer cunku
bakım yagları cok onemlı

Bende 15 yaşımda sarı kullandııgm için bilirim , saçın yanmış canım.. saçınla oynama 25 yaşıma geldim keşke hiç boya vurmasaydım derim. Cunki bir boyadınmı devamı geliyor
Ama sarı saç bana kendi saç rengimden daha çok yakışıyor, daha dikkat çekici ve güzel oluyorum. O yüzden bu renk kalsın istiyorum zaten şu son dip boyasından önce saçım böyle değildi, güya "yıpratmadan açan boya" kullanmış saçıma. Eskisi gibi dip boyası yaptırmayı düşünüyorum bu sonuncusundan önce saçım iyiydi çünkü

anlıyorum seni, bende kendime yakıştırdıgım rengi boyarım hemenn. Ama sadece şuan yaşın ufak daha doğal daha saf kalmanı isterim , cunki emın ol ilerdee keşke o yaşlarımda hiç dokunmasaydım diyeceksindir röfle, sarı, mavi siyah, siyah, bakır, kızıl saçlarım bu renkleri gördü yani :) şimdi doğal haline bırakmak istiyorum ama yapamıyorumm saçlarına öneririm.Benımde saçlarım boyadan dolayı cok kuruydu yıpranmştı, bunu kullanmaya başladım yumuşacık yapıyor ve canlı duruyor emın ol, diğer ürünlerini de merak ediyorum..Ardından da nemli uçlara bunu kullanıyorum. Saclarım kendıne geldi diyebilirimm .. gün içinde de sürüyorum uçlara..

herkes yaşayarak öğrenir bence biz sana erken yaşta boyadın keşke boyamasydın desek ne fayda olan olmuş birkere düzeltmek için neyapabilirsin onu düşünmeli benimde röfleden yanmıştı biara 1 senede anca toparladı saçlarım ki hala yanıklar var kestirmeye kıyamadığım için ben bi çok yöntem denedim doğum kontrol hapından yağlı maskelere kadar bence hafta da bir kere havuçlu kürü uygula ve boya işini her ay yaptırmaktansa biras diplerin belli olsun 2 ayda bir falan boya ve mutlaka saçlarına serum kullan derim. ben morfose siyah olanı(keratinli) saç bakım serumunu kullanıyorum çok memnunum biara havuç maskesinide denedim baya iyi geliyordu ama vakit bulmak zor benim için eee malum çalışıyorum bide evliyim pek vakit ayıramıyorum sonuç olarak kendini üzme sarışın mutluysan daaaa sarışın kal canımmm öpüyorummm

Eski konunu hatırlıyorum. Saçların bu defa köklere kadar yıpranmaya başlamış, korkarım ki saçların sana veda etmek üzere.

Canım merhaba. Kendi saçlarımdan biliyorum saçların yanmış benim ilk basta röfle gibiydi.sonra dedim tek renk olsun ama senin ki gibi karamel platin karışık bişey oldu. Seninde uçlar daha açık duruyor. Ve uçlar daha çok yanmış. Ilk zamanlarda bisey anlasilmaz.zamanla kopmaya seyrelmeye baslar saçların ki kopanlar olmuş o yuzden kısa kalan saçlar tülek tülek durmuş. Bende en son açıcı yüzünden alerji olunca kahve tonları yapıp küt kestirdim. Hala yanıklar var malesef düzeltemiyorum bakımlarla ugrasip duruyorum. Simdi ki aklım olsa belime kadar sağlıklı saclarla gezerdim. Simdi senelerce beklemem lazim hem yaniklardan kurtulmak hemde uzatmak için yani anlayacagın sarı saça sahip olup bakımlı saglikli saclara sahip olan cok cok nadirdir. Onlarda dogal saclari sarıya yakın olanlar. Bizim gibilerin saclar hep yipranir. Kim Kardashian bile o kadar paraya sahipken sacları yandı degistirdi. Turkiyede de var buna örnek.fön olmazsa hepsinin saçı tülek tülek. Sarı istiyorsan yipranmis sacla yaşamaya alışmak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…