Selam kızlar saçlarımın normal rengi kumral , açık değil normal kumral , neyse işte ben üç yıl önce şu saç açıcı spreyler oluyor ya ( içeriğinde papatya suyu olan ) neyse saçımın rengi baya açıldı başlarda turuncu gibiydi memnundum ancak sonra sarıya döndü ve ben bunu istemiyorum , şimdi saçımı palette natural colors serisinden tarçın bakır ve aynı seriden 10.4 papatya ile karıştırıp boyayacağım. Fakat sarının üstüne boyamış olacağım , diplerim koyu geldiğinde aynı renge boyasam da diplerim koyu kalacak uçlara göre , bunu nasıl giderebilirim bir bilginiz var mı ? Saçımın şuanki halini atayım böyle şuan , fakat eski hali şöyleydi : ben yine böyle yapacağım ama dediğim gibi dip sorunu beni çok ürkütüyor , evde kendim boyamak istiyorum kuaförlere de güvenemiyorum , önerileriniz nelerdir ?
cok uzun yıllardır tarçın bakır kullanan biri olarak.. eğer üstte ikinci foto gibi bir dip boya istiyorsan her seferinde eşit oranda 10.1 olan herhangi bir sarı boyayla (ama numarasına direk dikkat et) karıştırıp boyamalısın.
ben de arada direk tarçın bakır kullandığımda gerçekten fazla baskın ve hafif yapaya kaçan bir ton olmuştu hemen ikinci boyada sarı katmıştım.
eşit oranda küllü sarı 2. fotodaki renge ulaşmanı sağlar. daha soft ama yine bakır renk olur.
cok uzun yıllardır tarçın bakır kullanan biri olarak.. eğer üstte ikinci foto gibi bir dip boya istiyorsan her seferinde eşit oranda 10.1 olan herhangi bir sarı boyayla (ama numarasına direk dikkat et) karıştırıp boyamalısın.
ben de arada direk tarçın bakır kullandığımda gerçekten fazla baskın ve hafif yapaya kaçan bir ton olmuştu hemen ikinci boyada sarı katmıştım.
eşit oranda küllü sarı 2. fotodaki renge ulaşmanı sağlar. daha soft ama yine bakır renk olur.
çok teşekkür ederim gerçekten , bugün 8.77 tarçın bakır aldım ve 10.0 açık papatya ile 8.0 bal köpüğü vardı natural colors serisinin ben de bal köpüğünü aldım , kumrala kaçar mı yoksa yarın değiştirmeli miyim ? Öneriniz nedir bu benim için çok önemli...
çok teşekkür ederim gerçekten , bugün 8.77 tarçın bakır aldım ve 10.0 açık papatya ile 8.0 bal köpüğü vardı natural colors serisinin ben de bal köpüğünü aldım , kumrala kaçar mı yoksa yarın değiştirmeli miyim ? Öneriniz nedir bu benim için çok önemli...
bal köpüğü kumrala kaçıyor kesinlikle. zaten numarası 8.0 yani açık kumral.. o nedenle 8.77 ile 10.0 karıstırarak istedıgınız rengı elde edebılırsınız dıye dusunuyorum.