• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama dip boyası rengi hakkında yardım..

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
arkadaşlar şu anda diplerim kahveköpüğü ama 3-4cm dibim geldi ana saç rengimde kahverengi gibi :)kestanede olabilir herneyse..ben koyulaştırmak istemiyorum saç rengimi ben küllü sarı boyasam sizce olurmu bakırlık yeşillik... gibi bir renk olmaz değil mi??nasıl olur sizce fikri olanlar yardım edebilirse sewinirim.. :69:

ben bugün baktımda açık sarı yazıyordu 10.1 de :s

10.1 açık küllü sarıdır 7.1,6.1 yani yanında 1 barındıran tonlar küllüdür ama senin rengi tutturabilmen için küllü açık sarıya boyaman lazım

arkadaşlar şu anda diplerim kahveköpüğü ama 3-4cm dibim geldi ana saç rengimde kahverengi gibi :)kestanede olabilir herneyse..ben koyulaştırmak istemiyorum saç rengimi ben küllü sarı boyasam sizce olurmu bakırlık yeşillik... gibi bir renk olmaz değil mi??nasıl olur sizce fikri olanlar yardım edebilirse sewinirim.. :69:

küllü sarı da bakırlık turunculuk vs..olmaz da,,,,,, kahve köpüğü,bal köpüğü vs..renkler sıcak tonlardır,,,,küllü renkler ise soğuk tonlar...sıcak saç boylarına soğuk dip boya yapılırsa kontrast olur,,,,bence sen bu işe girme arkadaş....hezimet olur gibime geliyor....

küllü sarı da bakırlık turunculuk vs..olmaz da,,,,,, kahve köpüğü,bal köpüğü vs..renkler sıcak tonlardır,,,,küllü renkler ise soğuk tonlar...sıcak saç boylarına soğuk dip boya yapılırsa kontrast olur,,,,bence sen bu işe girme arkadaş....hezimet olur gibime geliyor....

bence de zaten saçında kahve köpüğü var benim de o renk sıcak bi ton küllü değil ki diplere küllü yapasın. sana tavsiyem benim saçım siyaha yakın koyu kahve, diplerini 9 numara sarı ve kahve köpüğü karıştırıp boyuyorum güzel oluyor. koyu olmuyor yani.

birde ben şimdi bu saçımı platinle boyasam bakırlık kesin olur dimi ya ben koyulaştırmak istemiyorum saç rengimi :(

birde ben şimdi bu saçımı platinle boyasam bakırlık kesin olur dimi ya ben koyulaştırmak istemiyorum saç rengimi :(
platin sıcak renk ama saç boylarınla çok uyumsuz,,, ayrıca oryal kullanmadan platin rengini elde edemezsinki....

amaç platin olması değilki saçın koyulaşmaması :(

tatlım gıt kolleston 8.1 al boya sacında koyulasmaz dıplrınde aradkı rnklerınle aynı tonu yakalar bnm saclarımda senın gıbıydı bn 8.1 ıl boyuyordum ayrıca annm kuafordur bnmde kuaforlugum vardır guven versın sıye söledım..

Back