• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip Boyamı Ne Renk Yapmalıyım?

Frank

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
363
133
323
Merhaba kızlar bir konuda yardım almak istiyorum. Saçlarım sarıya yakın bir renk aşağıya fotoğraf eklicem. Şimdi ben uzun süreliğine şehir değiştirmek durumundayım ve güvendiğim adam akıllı bi kuaför bulmam çok zor en azından bir süre. Saçlarıma dip boyası yapmam gerekecek bunu evde kendim yapıcam. Ben 9.1 bir tüp boyaya 2 tane %9 luk oksidAnla yapmayı düşünüyorum daha doğrusu kuaförüm böyle söyledi. Ama sen neyle boyuyosun diyincr ben karıştırıyorum dedi. 9.1 benim saçımdn daha koyu bir renk gibi geldi bana. Acaba 9.1 e biraz da 11.1 karıştırsam uygun olur mu? Saçlarım şu şekilde. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407419158.728561.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada kızlar bu fotoğrafta biraz efekt var ama aşağı yukarı bu şekilde bir renk. Yardımcı olmazsa yeni fotoğraf eklerim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bugün 11.1 e boyadım bu resmi az önce çektim gerçek saçım kestane rengi. gece bu boya güzel duruyor ama gündüz biraz turuncumsu. saçın sarı olduğu için diplerinin dışındaki yerlerde mavimsi durur öyle deneyimleyenler var . o yüzden yalnızca diplerine sür bence:) 9.1 de koyu durur ikisini karıştırırsanda 9.1 i elde edersin çünkü 9.1 boyada baskın çıkar. en güzeli kuaförünün yapması bana kalırsa.)

Eklentiler

• $11.1.webp
    $11.1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 128
Back