• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip Boyamı Nasıl Yapıcam Ve Renk

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Arkadaşlar saçlarım bu renk diplerim siyah siyah gelmiş durumda
hangi rengi ne renk kaç numara boya almam gerekio
veya açıcı mı bilmiyorum ve nasıl yapıcam yardım eder misiniz
kuaföre gtmek istemiyorum

Son düzenleme:
sanki diplere açık karamel uygulasanız olur gibi geliyor tam aynı olmasada sırıtmaz , yada piyasadaki açıcılardan alıp uygulayacaksınız [ bilirsiniz ki saç açılırken önce kızıllık olur daha sonra sarılaşır en son beyazlaşır , sürekli takip edeceksiniz , var olan saç renginize en uygun tona geldiğinde hemen yıkamanız gerekiyor ] bu işlem bence daha garanti gibi, ama fazla dikkat gerektiriyor , uygulayacak kişi hızlı davranmalı, boyalı taraflara kaçırmamalı vs. sanırım en uygunu kuaför olacak sizin için

bana sorarsan koleston açık karamelle küllü sarıyı karıştır derım ... ,

sanki diplere açık karamel uygulasanız olur gibi geliyor tam aynı olmasada sırıtmaz , yada piyasadaki açıcılardan alıp uygulayacaksınız [ bilirsiniz ki saç açılırken önce kızıllık olur daha sonra sarılaşır en son beyazlaşır , sürekli takip edeceksiniz , var olan saç renginize en uygun tona geldiğinde hemen yıkamanız gerekiyor ] bu işlem bence daha garanti gibi, ama fazla dikkat gerektiriyor , uygulayacak kişi hızlı davranmalı, boyalı taraflara kaçırmamalı vs. sanırım en uygunu kuaför olacak sizin için

Bende açıcıyla yapmak istiyorum ama riskli olduğu için cesaret edemiyorum en iyisi karamel uygulamak fakat rengi tutucak mı kendi saçım siyah

bana sorarsan koleston açık karamelle küllü sarıyı karıştır derım ... ,

Teşekkür ederim denicem aynı renge gerek yok zaten kuaförümde karamel atarız diyodu siyahı kızıllaştırmadan yok ediyim de opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back