• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip boyamı kendim yapmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38Beden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3

38Beden

Ziyaretçi
Selam kızlarr benim saçlarım omuzlarımın altın da. heryerini orielle açtırıp kuaför güzel bi sarı yapmıştı bu süre zarfındada ben hep koleston un vanilya sarısıyla saçlarımı boyadım 6 ay geçti üzerinden diplerden 6-7 cm orielsiz kolestonla boyadığım sarı duruo doğal olarak..... kuaföre gidip diplerimi orielle açtırmak yerine.. koleston wella nın röfle setini aldımm.. diplere bu röfle seti karısımı boyasını sürsem nasıl bir sonuç çıkar yardımlarınızı bekliyorumzemuszemus

kızlar yardım edin suan boya elimde :) ne yapmalıyımm.

kızlar evde kendisi dip boya yapan yok mu nolur ya yardım edinnnnn

arada kaldımmm ne yapayım söyleyin lütfen:(:(:(:(

canım bu dip işi zor iş..hep yaptığın bi boya olsa zor diil de şimdi neyle karşılaşacağını bilemiyorum..röfle setiyle dip yapmak? bilemiyorum..bi de kötü olursa..bence yine kuaföre git, diplerini düzelttir, soora yine bikaç ay eski yaptığın vanilya sarısıyla boyamaya devam edersin..en azından kuaföre bikaç ayda bir gitmiş olursun..

canım teşekkür ederim msj atığın için bende düşünüyorum işte hala boyamadım elimde boyaa suan da..

böyle yöntem de diplerini boyayan warsa yardım etsin bana .

Back