Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım loealın kullanma talimatında 20 dakka dipt beklettikten sonra sürün tamanıma on dakkada öle bekletin diyor tamamında böyle yapıyımmıolur olur onu kat.. yeterli boya kalmaz belki diye krem diyorum hem su katacaksın ya kıvamı biraz koyultur hem de saçın yıpranmasını önler.. evet ense diplerden başla dediğin gibi ayıra ayıra yukarı doğru git.. şimdi senin uçlar boyalı zaten.. renk değişimi vesaire de yapmıyoruz direkt dip boyası ya ondan diplerden başlanır diye biliyorum ben.. boyaların içinden çıkan kullanma talimatında da öyle yazıyor..
son kez bişe sorcam cnm ben korkak davranıyom bana alıştın artık bu tarz sorularıma .saçım boyadıktan sonra koyulaşma olurmu 7 felan var ya içinde
Of şimdi sahada korktum işte koyu olsun istemiyorum ben bide benim saçm Güneş'te altın parlıo doremi oluo o gitsin istemiyorum=D sen o bekleme sürelerine çok takılma bence, sen kendin sürekli kontrol et istediğin gibi olduğunda yıka.. yani umarım koyulmaz ama koyulsa da öyle çok olmaz zaten akacak biraz da.. ya da 7 numarayı 8 ile değiştir yani 8 ile 9.1 karıştırıp yap ama bu sefer de açık olmaz mı deme=) o kadar bilemiyorum malesef yakın tonlar çünkü.. =))
En iyisi alttan bi tutamını boyayım sonucum beğenirsem ona göre boyarım Yada boyamam
kidy bak ne oldu boyadığım tutam ve boyamadığım tutam resmini çektim nerdeyse sıyah oldu ıyıkı boyamadım tamamınıen mantıklısı canım
k
kidy bak ne oldu boyadığım tutam ve boyamadığım tutam resmini çektim nerdeyse sıyah oldu ıyıkı boyamadım tamamını
bu 9.1 saçı koyulaştırıomu
Sadece 9.1 boyayınca ne olur
Yaptım canım 9.1 ile fazla bekletmedim korktum koyulaşmasından yarın resmini eklerim.dip boyam oldu sayılır ama rengi açacağı yere birazcık koyu gibi durdu 9.1 küllü olduğu için böyle yapıyor heralde neyse sacımı beğendim ama şöyle bir hata yaptım .hani geçtiğimiz haftalarda senin yardımıyla cıtcıtlarımı toz acıcıyla acmıştım sonra 8.1 ile boyamıştım hatırladınmı çok tatlı bir renk olmuştu .ben bugun artan 9.1 boyamı çıt çıta sürdüm ve o tatlı renk gitti koyulaştırdı biraz neden böyle oluyoki 9.1 daha açık olması gerekmiyorumgerekmiyorumyani olur ama diplerin açık olma ihtimali de var işte.. eğer 9.1 ile yapacaksan boy ve uçlardan başla madem biraz beklet sonra diplere geç ve dipleri çok bekletme..
Yaptım canım 9.1 ile fazla bekletmedim korktum koyulaşmasından yarın resmini eklerim.dip boyam oldu sayılır ama rengi açacağı yere birazcık koyu gibi durdu 9.1 küllü olduğu için böyle yapıyor heralde neyse sacımı beğendim ama şöyle bir hata yaptım .hani geçtiğimiz haftalarda senin yardımıyla cıtcıtlarımı toz acıcıyla acmıştım sonra 8.1 ile boyamıştım hatırladınmı çok tatlı bir renk olmuştu .ben bugun artan 9.1 boyamı çıt çıta sürdüm ve o tatlı renk gitti koyulaştırdı biraz neden böyle oluyoki 9.1 daha açık olması gerekmiyorumgerekmiyorum
Boyadığım çıtçıtamı deneyim CNM 10.01 iişte aynen küllü ya koyu gibi duruyor ama o kadar da koyulmaması lazım ya.. hele 8.1 i nasıl koyultmuş hiç anlamadım.. belki onun altında açıcı vardı ya ondan 8.1 gerçek koyuluğunu yansıtamamıştır bir önceki boyamada.. küllü evet koyu oluyor gibi ama turuncu istemiyorsan mecbur küllü yapmak lazım o zaman 10.1 ile dene bir dahakini bakalım.. ama 20lik oksidan kullan 30luk turunculuk yapar..
Boyadığım çıtçıtamı deneyim CNM 10.01 i
Anladım cnmkendi saçın için dedim canım 9.1 koyu oldu dedin ya.. çıtçıtını da boyarsın.. yine dene bir tutamını hepsini boyamadan hem için rahat etmiş olur..