Saç Rengi ve Saç Boyama dip boyam geldi,, lütfen yardım kızlar bu gün boya alıcam :(((

kabusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
30
0
36
Ankara
kızlar benm saclarım karamel boyalı. diplerimden sacımın kendi rengi koyu kestane geldi. diplerinin karamel olması için ne renk alıp boyamalıyım bilemeiorum sacımı önce acıcıyla acıp sonra küllü kumrala boyararak elde etmiştim karameli. diplerde napcam, acıcıyla mı acayım yıne. lüytfen bi yardım edin yaa bu gün boya alcam ((

önce diplerine sür kalanı da saçlarının diğer kısımlarına sür.saçının şu anki rengi buna yakın mı?eğer yakın tonlardaysa boyanın yarısını karıştırıp sadece diplerine sürüp geri kalanı bi sonraki boyamana saklayabilirsin

saçımın şu anki rengi karamel ama bu kutudakı renkten daha acık :S olur mu dersin, altına başka renk üstü başka renk olmasın :S

benim saçım koyu kestane. ben karamel elde etmek için çok açık sarı ile açık küllü kumralı karıştırıyorum yarı yarıya değil ama . 1 tüp kumral yarım açık sarı..sarı palette kumral ise koleston

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…