• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip Boya ?

duyg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
13
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim saç rengim eklentideki gibi. Önce koleston gizemli kahve daha sonra koleston naturals karamel kumral boyanmış hali..Şuanda diplerim çıktı kendi saç rengim ise orta derece kumral.Sorum şu ben bugune kadar hiç dip boya yapmadım hiç kuaföre de gitmedim.Dibim geldikçe saçımın tümünü boyadım.Şimdi dip boya yapmak istiyorum ancak ne kadar bekletmem gerek.Uçlarla renk farkı olur mu bunları düşünüyorum.Koleston naturalsın 7.3 karamel kumralı aldım gene.Uçlarla renk farkı olmaması ıcın ne kadar bekletmeliyim ?? Yardımınıza ihtiyacım var.:5: $fgfgf.jpg

cnm aldığın boya markasına göre üzerinde yazar dip boyama süresi eğer 30 dakikaysa önce diplerine sür 20 dk bekle son 10 dakika tüm saçına sür boyayı ve öyle 10 dk daha bekle sonra yıka ben öyle yapıyorum renk farkı olmuyor :7: her markada değişiyor süre :79:

teşekkür ederim ama normalde saçımın tümüne bir kutu yetmiyor 2 kutu kullanıyorum.diplerim için 1 kutu aldım.önce diplerine sürüp yettiği kadar saçımın kalan kısımlarına sürmem gerek sanırım.umarım alacalı olmaz.:59:

rengin güzel tam tutmasını istiyorsan cnm bir kutu daha al bende 2 kutu alıyorum eğer almicaksanda saçını düzleştir yada fönle birkaç gün kirlensin ondan sonra boya kirliyken yeter :7:

rengin güzel tam tutmasını istiyorsan cnm bir kutu daha al bende 2 kutu alıyorum eğer almicaksanda saçını düzleştir yada fönle birkaç gün kirlensin ondan sonra boya kirliyken yeter :7:

teşekkür ederim cnm renk güzel zaten cok memnunum değiştirmek de istemiyorum en iyisi öyle yapıyım işimi sağlama alıyım haklısın..:14:

Back