• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip boya sorunu

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
35
İstanbul
meraba arkadaslar..ben saclarımı şimdiye kadar sadece 2 kere kuaförde boyattım..ve en son boyatmam hüsranlı oldu..o yüzden töbe ettm kuaförde boyatmaya..saclarımı actırmıştım 1 sene kadar önce..sonra kuaförüme kızdıgımdan diplerimi hep kendim boyadım..kendi sac rengimin 2 ton koyusu falan oluyodu..ama çok hoş duruyordu..yaklasık 5 aydır dip falan yapmadım..haliyle baya uzadı..şimdi kendim boyasam diplerimi bu sefer hoş durmayabilir..çünkü cok uzadılar..ama diplerimi actırtmakta istemiyorum..actırırken sacımı resmen aglıycaktım..saclarım dolandı..kafam acayip kaşınmıştı..çok kötüydü..kuaförden baska care yokmu sizce..yada siz genelde dip boyayı kuaföremi yaptırıyor yoksa kendinizmi yapıyosunuzbayanssulusmile

Saçların platin sarısı değilse ki onda bile açık renge boyadığında çok hoş duruyor bence boya kötü olursa en fazla saçına röfle attırırsın güvenebilcegin bi yer bulup :)

Back