- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
- 303
- Konu Sahibi melly_mell
-
Selam kızlar forumlarda sürekli bu iki fondötenin kıyaslandığını gördüm. Ben şu anda double wear kullanıyorum ama diorskin foreverın da baya iyi olduğunu duydum. açıkçası diorskin forever double weardan daya iyi diyorsanız ona geçmeyi düşünüyorum. aalında beyaz tenli olduğum için double wearın renklerini de biraz koyu buluyorum. hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum.
evet ben de cumartesi aldım 1 numarasını en açığı bu çok beyazsan belki sana koyu gelir ben esmer olduğum halde 1 numarasını aldım kışın açık teni daha çok seviyorum
canım esteenin kaç bosunu kullanıyorsun?ben beyaz tenliyim netten sipariş vermek istiyoum da
tabi canım açık durdu o yüzden boynuma falan da sürüyorum ton farkı olmasın diye ama çok da aşırı bi fark yok ten rengimle. alabilirsin 1 numarasını zaten daha açığı yok biliyosun. estee nin bu yönü kötü 1 numarası açık 2 numarası birden çok koyuya geçiyo
ben artık kullanmıyorum ama 1 numarasını kullanıyordum canım fresco olan türkiyede bulabildiğim en acık renk oydu ama bana koyu kalıyordu yine de. light olanlarda daha açık renkler var ama kapatıcılığı daha az sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?