hanımlar 3 çeşit hypnotic poison var. o en beğenilen hangisi hani herkesin met ettiği erkeklerin en beğendiği hangisi:44:
1.hypnotic poison
2.hypnotic poison elixir
3.hypnotic poison sensuelle
dayım gelecek fransa dan free shop tan aldırcamda daha ucuz oluyo buradaki parfümerilerden ama işte hangisi?esmer ve boğa burcu olduğum için anlatıldığına göre benim karkterime uygun bi koku.
hypnotic poison bence mükemmel bir kokudur, klasik olmuş bir parfüm artık, bende ilk önce beğenmemiştim ama zamanla aşık ediyor kendine ben çok seviyorum yani tavsiye ederim klasik olanı
cnm boynerde var testeri. sakın koklamadan alma. çünbkü seveni de çok sevmeyeni de.
ayrıca şunu belirtiyim h.poisonu denedikten snra diğer parfümleri deneyebilme gibi bir şansın yok. çünkü h. poison öyle ağır öyle fena bir koku ki diğer kokuları bastırıyor kesinlikle. hani başka parfüm deniceksen önce onları dene. en son h. poison dene
cnm boynerde var testeri. sakın koklamadan alma. çünbkü seveni de çok sevmeyeni de.
ayrıca şunu belirtiyim h.poisonu denedikten snra diğer parfümleri deneyebilme gibi bir şansın yok. çünkü h. poison öyle ağır öyle fena bir koku ki diğer kokuları bastırıyor kesinlikle. hani başka parfüm deniceksen önce onları dene. en son h. poison dene