dior hypnotic poison

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
218
1
66
Nevşehir
hanımlar 3 çeşit hypnotic poison var. o en beğenilen hangisi hani herkesin met ettiği erkeklerin en beğendiği hangisi:44:
1.hypnotic poison
2.hypnotic poison elixir
3.hypnotic poison sensuelle

dayım gelecek fransa dan free shop tan aldırcamda daha ucuz oluyo buradaki parfümerilerden ama işte hangisi?esmer ve boğa burcu olduğum için anlatıldığına göre benim karkterime uygun bi koku.

bu hypnotic poisonu okadar övdüşler okadar övdülerki...sonuç hüsran vanilya kokusu yani kek gibi koku işte....

Benim sevmediğim ama birçok kişi tarafından beğenilen bir parfüm.Bahsettiğin de 1 numara olan.Bence koklamadan isteme.

tekin acarda koklicam ama dior parfüm bulundurmuyorlarmış eğer istersem getirtirlermiş ama getirtincede almak gerek:44:

hypnotic poison bence mükemmel bir kokudur, klasik olmuş bir parfüm artık, bende ilk önce beğenmemiştim ama zamanla aşık ediyor kendine ben çok seviyorum yani tavsiye ederim klasik olanı

tekin acarda koklicam ama dior parfüm bulundurmuyorlarmış eğer istersem getirtirlermiş ama getirtincede almak gerek:44:

cnm boynerde var testeri. sakın koklamadan alma. çünbkü seveni de çok sevmeyeni de.
ayrıca şunu belirtiyim h.poisonu denedikten snra diğer parfümleri deneyebilme gibi bir şansın yok. çünkü h. poison öyle ağır öyle fena bir koku ki diğer kokuları bastırıyor kesinlikle. hani başka parfüm deniceksen önce onları dene. en son h. poison dene

yaşadığım şehirde boyner yok işte malesef sadece tekin acar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…