Dior dune kullanan var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KUZUMMMMM

Ziyaretçi
Arkadaşlar dior dune kullanan varsa kokusu nasıl ? Neye benziyor kokusu ? Tavsiye edermisiniz ?

Bence ağır bir koku :1no2:arkadaşım kullanıyordu ondan biliyorum kışın kullanılabilir

Ağır bi koku! Hemde baya ağır. ama çok güzeldir. üzerinde 3 gün bile kalabilir. Ama öyle gündüz sıkıyım çıkıyım olmuyo,daha bi gece kokusu gibi. hele yazın hiç kullanılmaz. Acıdır kokusu.. Özel gecelerde kullanmak için birebir..

kalıcılığı tartışılmaz bir parfüm,benim ablam kullanıyor iki fıs sıkıyor tüm gün buram buram kokuyor delikafadulden,onunla bütünleşti fakat yaşla alakalı birşey yani daha çok anneler kullanıyor parfümü. kokusuna gelince bildiğimiz baharat kokusu karışımları.dediğim gibi genç kızlar için ağır fakat kullanan kişi parfümün bağımlısı oluyor mesela ablam kaç parfüm aldı ama hala duneden vazgeçemiyor.

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. SAĞOLUNhihoyyyt

arkadaşlar dune hakkında başka yorumu olan yokmu?

dune hakkında yorumu olan yok muuuu ?

güzel bi koku.ama biraz bana ağır geldi.bi arkadaşımdevamlı dune kullanır.yani kişiye göre değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…