- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
- Konu Sahibi mavi deniz
size bir sorum olcak benim cildim karmadan yaglıya dönük ama agız çevrem ve ara sırada burun kenarlarım pul pul oluyor ama burnumun üstü ve alnım yagdan parlıyor.bende yeni bir cilt temizleyicisi almak istiyorum vivatinell acnecinamide diye aczaneden aldıgım bi ürünü kullanıyordum 2 aydır şimdilerde ise degiştirmek istiyorum sivilcelerim kabarık büyükçe ve kırmızı şekilde çıkıyor ve uzun bir süre geçmiyor doktorada gittim aksil ve imex krem verdi çokta aman aman faydasını görmedim.şimdide tekin acardaki bayan diorun temizleyicisi ile tonigini önerdi kesinlikle memnun kalacagımı söyledi iddialıydı baya eczanelerdeki ürünlere çok inanma bir çogu firma ile anlaşıyor şu kadar satarsan şunları veririz şunları alırız size diye aynı şekilde doktorlarada ve bu kız daha öncede aczanede çalışmış ve bende o zman yalan söyledim satmak için öyleydi çünkü diyor sonra nefret ettim eczacılıktan dedi.bende clinique sormuştum ilk ona nazaran diorun daha iyi oldugunu söyledi tabii herkese farklı ürün iyi gelmiş kimi sebamed derken kimi innova kimi eubos falan demiş ama clinuque sanırım yogunlukta.dior hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güvenmelimiyim.eczaneye de sormak istemiyorum eminim onlarda en az 2 ürün satmak isteyecekler.buradan cüvcüv arakadşımızada sordum kullandıgım ürün hakkında fikri olmadıgı için bişe diyemedi ama dior kaliteli ve ünlü bir marka oldugunu söyledi ve doktora görünmemi önerdi ama ben gitmiştim onada yazmayı unuttum buradan da söylemiş olayım aksil ve imex kullandıgımı.dior da az dgl sadece 2 ürün 100 ytl iyi düşünüp karar vermek istiyorum. fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.tşkler şimdiden.