Cilt Bakımı Ürünleri dior cilt ürünleri lütfen yardım!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mavi deniz

son 4 gün
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
5.736
5
size bir sorum olcak benim cildim karmadan yaglıya dönük ama agız çevrem ve ara sırada burun kenarlarım pul pul oluyor ama burnumun üstü ve alnım yagdan parlıyor.bende yeni bir cilt temizleyicisi almak istiyorum vivatinell acnecinamide diye aczaneden aldıgım bi ürünü kullanıyordum 2 aydır şimdilerde ise degiştirmek istiyorum sivilcelerim kabarık büyükçe ve kırmızı şekilde çıkıyor ve uzun bir süre geçmiyor doktorada gittim aksil ve imex krem verdi çokta aman aman faydasını görmedim.şimdide tekin acardaki bayan diorun temizleyicisi ile tonigini önerdi kesinlikle memnun kalacagımı söyledi iddialıydı baya eczanelerdeki ürünlere çok inanma bir çogu firma ile anlaşıyor şu kadar satarsan şunları veririz şunları alırız size diye aynı şekilde doktorlarada ve bu kız daha öncede aczanede çalışmış ve bende o zman yalan söyledim satmak için öyleydi çünkü diyor sonra nefret ettim eczacılıktan dedi.bende clinique sormuştum ilk ona nazaran diorun daha iyi oldugunu söyledi tabii herkese farklı ürün iyi gelmiş kimi sebamed derken kimi innova kimi eubos falan demiş ama clinuque sanırım yogunlukta.dior hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güvenmelimiyim.eczaneye de sormak istemiyorum eminim onlarda en az 2 ürün satmak isteyecekler.buradan cüvcüv arakadşımızada sordum kullandıgım ürün hakkında fikri olmadıgı için bişe diyemedi ama dior kaliteli ve ünlü bir marka oldugunu söyledi ve doktora görünmemi önerdi ama ben gitmiştim onada yazmayı unuttum buradan da söylemiş olayım aksil ve imex kullandıgımı.dior da az dgl sadece 2 ürün 100 ytl iyi düşünüp karar vermek istiyorum. fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.tşkler şimdiden.

sadece bakılıp geçilmiş inanmıyorum burası paylaşım yeri dglmi ve bende sizlerden fikir öneri bekliyorum bugün alacam çünkü temizleyici.neyse canınız sagolsun

merhaba canım inanma bence dior makyajda süper fakat cilt kötü clinioue daha iyi yada este dene birde yves rocherin ürünlerini tavsiye ederim hem bitkisel hemde fiyat uygun ve etkili ürünler karar senin ama boşuna dior a para verme kız satmak için söylemiş

merhaba canım inanma bence dior makyajda süper fakat cilt kötü clinioue daha iyi yada este dene birde yves rocherin ürünlerini tavsiye ederim hem bitkisel hemde fiyat uygun ve etkili ürünler karar senin ama boşuna dior a para verme kız satmak için söylemiş

cnm cvp verdigin için sagol diger arkadaşlar gibi bakıp geçmemişsin.dioru çok övdü cildim yaglı olmasına ragmen bazen agız ve burun .evremde kuruma oluyor ne kullanacagımı şasırdım.eubos üründende çok memnun kalan olan birde yves rocher söyledin gerçekten iyi mi bu.çok kararsız kaldım.tekrar tşk ederim.

vivatinelli acnecinamidein ürünlerinde genellikle polihidroksi asitler vardır ve bu asitler gözenekleri temiz tutarak akne oluşumunu engeller.yalnız son teknoloji asitlerdir ve diğer alfa ve beta hidroksi asitlere göre büyük partiküllü olduklarından ciltte çok büyük hassasiyet yaratmazlar.sivilceli ciltler için uygun seçimdir am atabi ürünün tam ismini yazarsan daha ayrıntılı bilgi verbeilirim çünkü yaşlanmaya karşı vey nemlendirici tarzda ürünleri de var.

diora gelince.eger cildin kuru olsaydı,dior hydraction serisi sana ço iyi gelirdi çünkü nobel ödüllü bir madde içeriyor ama sende sivilce yapar ve dior temizleyicilerinin ekstra sivilceleri geçirici hiçbir etkisi yoktr.çogu kozmetik ürün eczane ürünler, yanında solda sıfır ve etkisiz kalır.sanırı artık bunla savaşmak için bu yalanı söylemeye başlamışlar.dior ürünlerine gelince bunları da dermokozmetik ürünlerle karşılaştırmak mümkün değil çünkü en başta bolca parfüm içerirler ki bu bile başlı başına sivilceli cilt için bir problemdir.

bununla birlikte sana dior ürünleri satmaya çalışan kızın söylediklerinde de dogru payı var.doktorlarla eczacılar anlaşıp bu işi bir sektör haline getirir oldular gerçekten ve her eczanede satılan ürün de dermokozmetik değil.mesela inci tozu saçmalıgı eczanelerde satılan tamamen fos bir ürün.ama la rocheposay,avene,daha olgun ciltler için özellikle janson beckett ayrıca md formulations,murad,perriconeun kalitesi tartışılmaz.

tavsiyem kesinlikle dor almamandan yanadıra.s.

kızlar sagolun dün akşam iş çıkışı ugradım clinigue falan bide dior arasından en çok hangisini tavsiye ederseniz diye ilk kez kullanacaksanız dior deneyin dedi bayan bu sefer başka biri vardı araştırdıgım kadarıyla bir ürün herkeste aynı sonucu vermiyor ama tutupta gerçektende alınmayacak bir ürünüde denemk istemem şimdilik dioru aldım bakalım ortalama 5 ay falan kullanırsınız dedi bayan ama 4 ay falan ancak gider diye düşünüyorum ben jel daha çabuk bitiyor çünkü.diordan umdugum sonucu almazsan bide bir kez daha eczaneye dönecem la roche posay yada eubos olmazsa acnecinamide ye devamn ederim belki..gizzem cim acnecinamide için dediklerin dogrudur tedavi, edici özelligi vardır ama bende akne oluşmasını engellemedi maalesef valla inanmayacaksın ama belki yüzümün bir çok yerinde kabarık büyükçe kırmızı şekilde sivilcelerim var.yaklaşık ta 2 aydır kullanıyorum fazla çeşit yok orta dereceli jel bide durulanmayan jeli var mavi olan onu kullanıyorum,.maviolan jeli hala kullanıyorum.cnm önerilerin sagol dior kafamda kalmıştı deneyeyim bakalım..tşk.

Son düzenleme:
4 ay sonunda bu parayı boş yere verdim diyeceksin ........
neyse sağlık olsun..

cnm bilmiyorum belkide öyle diyecegim ama almadan sordum hatta başka topiktede sordum fazla cvp gelmedi bende inandıgım için deneyeyim dedim ilk kez aldıgım ürün deneyerek hangisinin iyi geldigini ögrenecegim tabii kullananların yogunluguna göre bende deneyecek.hayırlısı olsun bakalım.yinede yazdıgın için sagol.benim için geç oldu.

cnm polihidroksi asitler iyi gelmediyse senin salisilik asit içeren ürünler kullanman gerekir.ama diorun içinde sivilceyle ilgili hiçbir ürü yok.ama içinde kalmış almışsın.inş umdugun gibi olur cnma.s

cnm polihidroksi asitler iyi gelmediyse senin salisilik asit içeren ürünler kullanman gerekir.ama diorun içinde sivilceyle ilgili hiçbir ürü yok.ama içinde kalmış almışsın.inş umdugun gibi olur cnma.s

cnm valla asit içerigine pek bakmadım hangisi iyi gelir onuda bilmiyorum şimdi aksil ve imex kremde kuyllanıyorum bide acnecinamide ürününü mavi jeli var durulanmayan nemlendirici gibi sürdügün onuda kullanıyorum dior cildimi iyice temizlesin dengelesin.sivilcelerinde icabına bakarız artık aldım bitene kadar bakayım ne gibi degişiklik oldu sonra karar veririm aynı ürüne devam edecegimi yada başka ürünü alacagıma.cnm bişe soracam lorealin şimdi bi nemlendiricisi var normal ve karma ciltler için içerigi 3 maddeden olşuyor magnezyum c a e vitemini mi ne vardı bide bişe daha ama oda vitamin mangezyum gibi bişe idi belki, görmüşsündür sence nemlendirici olarak onu kullanabilrmiyim su bazlı olup olmadıgını nasıl anlarım.tşk cnm.kendine iyi bak.

cnm sen diorun sadece temizleme jelini mi aldın?çokfazla karıştırmışsın aksil,imew acnecianamide dior bir de gidip loreal alma sadece bu ürün çeşitliliği bile sivilce yapar.imexi sürerken çok az sür ve sabah sür.imexin bazı vazelindir.fazla sürersen vazelin gözeneklerini tıkar yani antibiyotigin etkisini geçer.kibrit ucu kadarını tüm yüzüne yaymalısın.aksili akşamları sür.nemlendirici ya diordan ya da acnecinamideden al ama bu kadar karışık ürün kullanma

cnm sen diorun sadece temizleme jelini mi aldın?çokfazla karıştırmışsın aksil,imew acnecianamide dior bir de gidip loreal alma sadece bu ürün çeşitliliği bile sivilce yapar.imexi sürerken çok az sür ve sabah sür.imexin bazı vazelindir.fazla sürersen vazelin gözeneklerini tıkar yani antibiyotigin etkisini geçer.kibrit ucu kadarını tüm yüzüne yaymalısın.aksili akşamları sür.nemlendirici ya diordan ya da acnecinamideden al ama bu kadar karışık ürün kullanma

cnm bende diorun temizleme jeli ve tonigi var sadece.nemlendirici olarak sadece ecnecinamidenin bahsettigim mavi jeli var (tamizleme jeli dgl hani sivilceye yönelik durulanmayan nemlendirici gibi olan jeli varya ondan)tonikledikten sonra nemlendirici gibi olan jeli sürüyorum bir süre sonra sabah ve akşam eve gidince imex kremi sürüyorum gece yatmadanda aksil sürüyorum.loreali falan almadım sadece elimdeki nemlendiricili olan jel bitince alacagım nemlendiriciyi araştırıyorum.ama imex i biraz sivilcenin üstüne yedirdikten sonra tekrar üstünden geçiyordum daha az sürey,im belkide ondan çabuk iyileşmedi nemlendiricimin (jel gibi olan)acnecinamideden.başka marka yok fazla karıştırmak istemiyorum zaten doktorun verdigi kremler var.sagol cnm.kendine iy.bak

merhaba bende bugün diorun "dior creme moussante" isimli köpük temizleyicisini aldım kız çok övdü. bakalım iyi gelecek mi?

Ben de Dior'un temizleme jelini kullaniyorum 5-6 yildir. Cildim karma yapida. Bir donem stress nedeniyle cok sivilcelenmistim. Dior buna pek yararli olmadi ama en azindan zararda vermedi. Cok hafif bir urun cunku. Roaccutan la kurtuldum sivilclerimden. Halende Dior temizleme jelini kullaniyorum.

X