• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dior Addict

Luines

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
136
4
116
Arkadaşlar addict alıcam ama orjinal değil. Daha önce kullana arkadaşlar D&P mi tavsiye edersiniz Bargello mu?:44:

Anlaşılan kimse kullanmamış bu parfümü.. bugün D&P den alıcam umarım hayal kırıklığı yaşamam :15:

canım çok ağır ama çok çekici bi koku bu..esmersen ve yaşadığın şehir kış moduna girdiyse yakışır...
ama açık tenli ve çok genç biriysen 15-20 gibi,üstüne şehrin bahar havasındaysa tavsiye etmem...

Bu arada D&P parfümlerinde esans oranı çok düşüktür..yani sıktığınız an kolonya hissi verir,etil alkol bol olduğundan..parfümleri su gibi akışkan olur ki bu normal değil,fazla alkol bastıklarından,az koydukları esanslar çok fazla incelir...D&P yazın fresh kokular almak için uygun olabilir ama rüzgarlı,serin,soğuk havaların markası asla olamaz... bu sektörde çalışmışlığım olduğundan bilgim var.. :kkk:

ben romeo & juliet den aldım dior addict ama mavi olanı değil çünkü o çok ağır sıktıklarında iğrençti eve geldim yıkadım hala geçmiyo kokusu midemi bulandırdı ama orjinali bukadar ağır ve mide bulandırıcı değil adam hafif olanı var dedi pembe olan sanırım ondan aldım gerçekten güzel kokuyor pembesi.orjinalini sıkmıştım o da cok güzeldi.:10:

Bu arada D&P parfümlerinde esans oranı çok düşüktür..yani sıktığınız an kolonya hissi verir,etil alkol bol olduğundan..parfümleri su gibi akışkan olur ki bu normal değil,fazla alkol bastıklarından,az koydukları esanslar çok fazla incelir...D&P yazın fresh kokular almak için uygun olabilir ama rüzgarlı,serin,soğuk havaların markası asla olamaz... bu sektörde çalışmışlığım olduğundan bilgim var.. :kkk:

Cevap için teşekkürler. D&P ile Bargello arasında kararsız kalıp gidip Bargellodan aldım addict. Kokusunu çok beğendim bargelloyu tavsiye ederim. Naomi Campbell de denedim ama kokusu hafif ve pek kalıcı gelmedi belki D&P de farklıdır bilemiyorum. Ama buram buram bir koku değil.

Ben Dior addict 2 kullandım, fakat benim kullandığım orjinaldi. Çok severek sıktığım bir kokuydu. D&P veya Bargellodan hiç almadım o konuda bir fikir veremeyeceğim fakat, koku seçimi güzel. :34:

Her halde şu parfüm forumuna, sayfalar dolusu yazısını yazabileceğim ve hayatımın kokusu dediğim ya da 2 kelimeyle açıklarsam - aşık olduğum- tek koku ADDICT..

benim için mükemmel bir koku.

gelgelelim asla sahtesini düşünemiyorum.. yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum kışa mükemmel giden bir koku ayrıca da buğdaydan esmere dönük bir ten sahibiysen süper yakışır.ama bu kokuya yazık etmemek lazım sahtesine bilmiyorum ya elim de gitmez ucuz da olsa param da..
bu koku özel bir koku bence..
ne bileyim kıyamadım :))

ha bu arada , Addict 2 evet ben de kullandım hediye gelmişti orijinali..
pembe bir şişede gayet yumuşak çiçek kokulu fresh bir koku..
yaza süper gider hatta koku arkanızdan gelir size de bu ne ya çok hoş diye kesin söylerler.. yaza ve 17- 25 yaşa gidebilecek çok doğal bir kokudur.. kışa tavsiye etmem hafif kalır.. parüfmünüz yokmuş da yokluktan sıkmışsınız imajı doğabilir ;)

güzel bir koku ama cidden ağır :(
yani uzaktan kokusu hoşuma gidiyor ama kendimde az sıktığım halde boğuluyorum ya da sıkmış olan kişi yakınıma gelince. :53:

sahip olduğum en güzel koku diyebilirim.insana kendini çok özel ve klas hissettiriyor.daha iyisini bulsam alıcam ama yok.arıyorum ama maalesef.sanırım uzun yıllar benim kokum olmaya aday.üstelikbeyaz tenliyim,hiç baymıyoor.
kendi parfümümün kokusunu pek alamam ama addict başka:46:

Addict 2 :16::16: Aşığım bu kokuya.. Kendimi mutlu bir meyve ağacının altında elimde piknik sepetimle yemyeşil bir ormanda piknik yaparken hayal ettiriyo.. :16:

Addict 2 yazlık bir koku ve gerçekten tarif ettiğiniz duyguları uyandıran notalara sahip.

bu sayfadaki Addict ise lacivert şişeli kış kokusu olan, bana kafayı yedirten beni benden alan ;)

Addict 2 yazlık bir koku ve gerçekten tarif ettiğiniz duyguları uyandıran notalara sahip.

bu sayfadaki Addict ise lacivert şişeli kış kokusu olan, bana kafayı yedirten beni benden alan ;)

Çok hoşsunuz :) Ben Addict 2 nin hayranı oldum gerçekten adı gibi bağımlısıı :16::16::16: Hani açık parfümlerde vardır acaba ?

su mavi siseden bahsediyorsun degilmi ? eger oysa orjinalin kücügünü al o kadar kalici ve agir bi kokuki damlasi 3 gün yetiyor

Back