- 25 Kasım 2014
- 281
- 90
- 73
- Konu Sahibi tropicalvine
Slm canlar!! Dior Addict kalıcılığı nasıl, bilgisi olan var mı? Fiyatı da acık tuzlu ama kalıcıysa pek bi alasım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dior Addict hayatında görebileceğin en kalıcı parfümlerden biridir. Kokusunu beğendiysen durumunda müsaitse al bence.Slm canlar!! Dior Addict kalıcılığı nasıl, bilgisi olan var mı? Fiyatı da acık tuzlu ama kalıcıysa pek bi alasım var
Yarın bakcam kokusuna inş. İnternetteki yorumlar çok ilgimi çekti, ben de vanilyalı-baharatlı ağır koku sevenlerdenim sanki benim tarzım bi koku gibi.. Beğenirim kanımca Yorumun için de teşekkürlerDior Addict hayatında görebileceğin en kalıcı parfümlerden biridir. Kokusunu beğendiysen durumunda müsaitse al bence.
O zaman kesin seversin Addicti.Yarın bakcam kokusuna inş. İnternetteki yorumlar çok ilgimi çekti, ben de vanilyalı-baharatlı ağır koku sevenlerdenim sanki benim tarzım bi koku gibi.. Beğenirim kanımca Yorumun için de teşekkürler
henuz yeni bitirdim bu parfumu! bence cok hos kokulu tavsiye ederim kokusuda oldukca kaliciSlm canlar!! Dior Addict kalıcılığı nasıl, bilgisi olan var mı? Fiyatı da acık tuzlu ama kalıcıysa pek bi alasım var
Bilgi için teşekkürler :)Merhaba dior addict iki defa reformule oldu bilmiyorsaniz uyarmak isterim orjinal addict baharat vanilyali zamk gibi kalici bir parfumken 2012 de reformule olup siradan vanilyali bir parfum oldu kaliciligi nispeten daha az ama yinede etrafa yayilan bir kokuydu ve yinee 2014 te reformule edilip koklamadim ama eski halinden eser kalmayan bir parfum haline donusturmusler soyle ayirt edebilrisiniz siseleri farkli 2002 sisesi sadece lacivert 2012 etrafi sari metal olan lacivert sise 2014 metal rengi olan lacivert denemeden almayin derim