• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dior Addict ne kadar kalıcı?

tropicalvine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
281
90
73
Slm canlar!! Dior Addict kalıcılığı nasıl, bilgisi olan var mı? Fiyatı da acık tuzlu ama kalıcıysa pek bi alasım var :D

Dior Addict hayatında görebileceğin en kalıcı parfümlerden biridir. Kokusunu beğendiysen durumunda müsaitse al bence.
Yarın bakcam kokusuna inş. :D İnternetteki yorumlar çok ilgimi çekti, ben de vanilyalı-baharatlı ağır koku sevenlerdenim sanki benim tarzım bi koku gibi.. Beğenirim kanımca :D Yorumun için de teşekkürler ;)

Merhaba dior addict iki defa reformule oldu bilmiyorsaniz uyarmak isterim orjinal addict baharat vanilyali zamk gibi kalici bir parfumken 2012 de reformule olup siradan vanilyali bir parfum oldu kaliciligi nispeten daha az ama yinede etrafa yayilan bir kokuydu ve yinee 2014 te reformule edilip koklamadim ama eski halinden eser kalmayan bir parfum haline donusturmusler soyle ayirt edebilrisiniz siseleri farkli 2002 sisesi sadece lacivert 2012 etrafi sari metal olan lacivert sise 2014 metal rengi olan lacivert denemeden almayin derim

Merhaba dior addict iki defa reformule oldu bilmiyorsaniz uyarmak isterim orjinal addict baharat vanilyali zamk gibi kalici bir parfumken 2012 de reformule olup siradan vanilyali bir parfum oldu kaliciligi nispeten daha az ama yinede etrafa yayilan bir kokuydu ve yinee 2014 te reformule edilip koklamadim ama eski halinden eser kalmayan bir parfum haline donusturmusler soyle ayirt edebilrisiniz siseleri farkli 2002 sisesi sadece lacivert 2012 etrafi sari metal olan lacivert sise 2014 metal rengi olan lacivert denemeden almayin derim
Bilgi için teşekkürler :)

Cok kalicidir yalnız siktiginiz an degil biraz bekleyip koklayin . Bu hataya dusup ne kadar keskin diye vazgecenler coktur.

Denedim kızlar, evet gayet kalıcı ama baskın bi vanilya kokusu o kadar, çok beklediğim gibi değilmiş, güzel ve kalıcı bi vanilya kokusu diyelim :)

Back