• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diode lazer

lWery

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
108
3
118
35
kızlar merhaba diode lazere başladım cumartesi günü bu sabah keseye başladım ne zaman dökülme görülmeye başlıyor yaptıranlar yazabilirler mi lütfen

Çıkmaya başladıktan 1 hafta sonra dökülme başlıyor benim. Birkaç gün oynamalar olabilir tabi, hiç anlamazsın dökülür birden.

kızlar merhaba diode lazere başladım cumartesi günü bu sabah keseye başladım ne zaman dökülme görülmeye başlıyor yaptıranlar yazabilirler mi lütfen

ten ve kıl yapınız nasıl acaba? ben de bir yer buldum ama diode var sadece bende işe yarayacak mı merak ediyorum. açık ten koyu kıl benimki. alt bacak kalın üsttekiler ince

ten ve kıl yapınız nasıl acaba? ben de bir yer buldum ama diode var sadece bende işe yarayacak mı merak ediyorum. açık ten koyu kıl benimki. alt bacak kalın üsttekiler ince

ben epilasyon makinesi ve ağda kullandığımda kıllar çıkmaya başlayınca çok acılı oluyordu batık şeklinde çıkıyordu hepsi o yüzden hepsini bırakıp jilet kullanmaya başlamıştım o da kökleri kalınlaştırmıştı açık tenliyim ve kökler kalın olduğu için daha çabuk sonuç alabileceğimi söylediler

istanbulda mı başladın canım ve diode epilasyon çok acıtıyor mu :44:

istanbul kartal tarafında başladım benim sadece ayak bileklerimde anlık acı oldu o da çok az diğer hiçbir bölgemde acı hissetmedim ama kişiye göre değişklik gösteriyormuş uzmanın söylediğine göre benden 2 gün sonra kızın biri gelmiş canı baya acımış

Back