Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bugün bana diode lazer ile tüm vucut yüz hariç bitene kadar 2750 fiyat verdiler.Bu fiyat hakkında tecrübelilerdenfikirlerini istiyorum,normal mi yoksa pahalı mı ?
merhaba arkadasım normal fıyat bence benım gıttıgım estetık merkezıde bu sekılde ama bı fıkrımı paylasmak ısterım bende dıodla basladım ben esmerım kıllarım ınanılmaz sertti benım yuzumden tabi 3 seansta koltuk altım bıtme derecesıne geldı bacaklarımda sertlıklerı bıttı agda gıbı oldum bıraz azaldı ama genıtal bolgem sert su asamadan sonra alexse baslıyorum haftaya anlıycagın dıod azaltmıyor sadece agda gıbı yapıyor yuzumde aynı sekılde 3 seansta sertler yumusadı ama azaltmadı yuzume alex basladım suanda cıkmadı 2 hafta oldu.DİOD secme sebebım acısız oldugu ıcın ıslemı yapan kısı hem arkadasım hemde prof bırı ve bana acık oldu dedıkı alex acılıdır ama ıı sonuc verır.ben kortum :) sımdı acısada secıcem kol ve yuzde en gec sonuc veren bolge bu arada