• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diode lazer epilasyon

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Kızlar bugün gezerken Gaziosmanpaşa'da bir tanıtıma denk geldim. Bayanla baya bir konuştuk bana diode kullandıklarını ve bunu neredeyse sadece hastanelerde kullandıklarını güzellik salonlarının maliyetinden dolayı tercih etmediklerini söyledi. Sahibi doktormuş, bitirme garantisi verdiğini söyledi. Komple bacak, bikini bölgesi ve koltukaltına 770 tl dedi. 6 seansta biter ve tekrar cıkmaz dedi. Sizce ne yapmalıyım, ufak bir yer tanınmış bir yerde değil. Kafam çok karıştı...

Kızlar bugün gezerken Gaziosmanpaşa'da bir tanıtıma denk geldim. Bayanla baya bir konuştuk bana diode kullandıklarını ve bunu neredeyse sadece hastanelerde kullandıklarını güzellik salonlarının maliyetinden dolayı tercih etmediklerini söyledi. Sahibi doktormuş, bitirme garantisi verdiğini söyledi. Komple bacak, bikini bölgesi ve koltukaltına 770 tl dedi. 6 seansta biter ve tekrar cıkmaz dedi. Sizce ne yapmalıyım, ufak bir yer tanınmış bir yerde değil. Kafam çok karıştı...

Canım aldığın fiyat çok iyi bu fiyata komple bulamazsın.Anlaşmanı bitme garantili üzerinden konuş.Ben yaptırdım çok memnunum.Koltuk altım tamamen bitti bembeyaz görünüyor çok güzel oldu.Diğer bölgelerimde de %80 azalma var.Devam ediyorum seanslarıma ancak 6 seansta bitmiyor asla.Gerçi benim kıl köklerim zayıf o yüzden uzun sürmüş.Yaptır mutlaka derim.İstersen deneme yaptır önce koltuk altına farkı gör bana hakvereceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım aldığın fiyat çok iyi bu fiyata komple bulamazsın.Anlaşmanı bitme garantili üzerinden konuş.Ben yaptırdım çok memnunum.Koltuk altım tamamen bitti bembeyaz görünüyor çok güzel oldu.Diğer bölgelerimde de %80 azalma var.Devam ediyorum seanslarıma ancak 6 seansta bitmiyor asla.Gerçi benim kıl köklerim zayıf o yüzden uzun sürmüş.Yaptır mutlaka derim.İstersen deneme yaptır önce koltuk altına farkı gör bana hakvereceksin

Peki bir sorun yaşar mıyım sence canım pek bilgim yok. Ütüleme lazer epilasyonmuş. Pek tanımadığım bir yer sorun yaşar mıyım ki. Deneme yaptırıcam haftasonu

Benimki ıpl olarak geçiyor.Bana sadece yaz aylarında sakıncalı güneş lekesi olur diye dediler.Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım çok şükür bir dene memnun kalırsın zaten.

Merhaba, lazer ile ilgili sorunlarımı/sorularımı paylaşmak icin ben de klube yeni uye oldum. Mesajı yazalı epey olmus ama lazer epilasyona giden biri olarak yazayım ve size de danısayım istedim. Diod utuleme yontemi kullanan bir guzellik merkezine gittim. Hic aklımda yokken, kampanyaları vardı ve ikna ettiler oyle bir anda hic arastırmadan kendimi epilasyon seanslarına giderken buldum. Tüylerden acısız bi sekilde kurtuldum kurtulmasına ama 2 ay sonra cildimde beyaz lekeler oldugunu farkettim. Onceden varmiydi(tuylerden mi gormuyodum) yoksa lazerden mi oldu bilmiyorum. Sonra kendi kendimi korkuttum epey. Sonucta hpv gibi viruslerin surtunme yolu ile bulasabilecegini ogrendim. Ve aklımdaki su deli soruya cevap arıyorum ben de; hpv cilde temas eden lazer epilasyon cihazı ile bulasır mı? Bu sorun ile yasamaktansa tuylerimi tercih ederdim acikcasi. Seanslarım devam eduyor.. Yardım

Back