Lazer Epilasyon diode lazer epilasyon yaptırdım amaa???

zehram_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
87
4
98
42
Kayseri
selam arkadaşlar.bugün kol ve bacaklarıma diode lazer yaptırdım. kol kıllarım çok değildi çok acı hissetmedim .bacak kıllarım kalın ve sert.epilasyon öncesi doktorum jilet vurmam gerektiğini söyledi.jiletleyip gittim. bacaklarımı epilasyon yaparken çok acı hissettim.epilasyon sonrası bacaklarımdaki kıl kökleri yok olmadı. elimi deydikçe sert sert elime geliyor. bu beni rahatsızetti.acaba normal bi durum mu??? özellikle bacaklarım sadece jilet vurmuş gibi duruyor,bu durum geçici mi.yoksa hemen kıllar çıkacak mı. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...

bende lazer yaptırıyorum jilet vurmuş gibi oluyo ama uzadıkça yani 10 gün içinde tüyler kendiliğinden dökülüyor..

evet öyle oluyor, 10-15 gün sonra dökülecekmiş uzadıktan sonra. ben de diode yaptırdım bacaklarıma ama 2 gün sonra kırmızı şişlikler oluştu bacaklarımda dokununca çok acıyor, görüntü de kötü. geceleri uyumakta zorlanmaya başladım, yatağa temas edince acıyor. . bi daha diode yaptırmıycam ben, alexte yapılan yerlerimde hiç böyle bir sorun olmamıştı.

öncelikle şunu söyliyim diode lazerde bu vaka herkeste oluyo bende yüzüme yaptırıyorum bende de böyle oldu ilk başta bende senin gibi panik oldum fakat zamnla geçio hepsi sonra ipek gibi oluyo cildin bendede ağrı acı 2 3 gün sürdü bunları dert etme ayrıca diode lazer alexden çok daha etkili bi lazer....ten rengi sorunu yok ve ince kıllarda alexden çok daha başarılı yani ümitsizliğe kapılma hemen sabır ve zaman gerektiren bi dönem lazer işi canm :)

ya arkdslar yardım edın lutfen!!! alexe gittim 3 seans arttırdı bogazıma yayıldı sora 250 tlye 10 seans dıode lazer bı yerde vardı yuz ıcın uygun dedıler gıtmedım...sora da sımdı 2 seanstır ıgnelıye gıdıyorum yzuume ama benım alan cok kalınlar bıraz ınceldı ama halen kalınlar var tek bı yarısı 40 tl suruyo ve cok canım acıyo 90 ı buluyo ucret bı seferde napcam yardım edın lutfen diode lazere mı gıtsem yuz ıcın acaba?

Ben de diod lazer yaptırdım.cihazın başlığını cildime değdirdi.sizinki de öyle miydi ve canım çok yandı.

Umarım bunu görürsünüz seneler geçmiş yuzunuzdn memnun musunuz tekrar kıllar çıktı mı ben yanaklarda yaptırmayı düşünüyorum diod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…