Diode lazer deneyimi olanlar acil bakar mısınız??

SondraSonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
31
22
Merhaba arkadaşlar lazer epilasyon deneyimi olanlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.
Antalya'da iğneli epilasyon yapan iyi bi yer ve uzman arıyorum.
Muratpaşa Antalya da Simpati lazer epilasyon merkezinde deneyimi olanlar var mı? Varsa neler söylersiniz burası hakkında... Ön görüşme yapmaya gideceğim. Lazer yaptıranlar acı durumuna örnek verebilir mi mesela ağdaya kıyasla merak ve hafif korku içindeyim. Kullandıkları cihaz :LEDA EPİ DİODE 808 Diode lazer epilasyon yaptırıp kalıcı sonuç alanlar var mı?

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 166
Merhaba arkadaşlar lazer epilasyon deneyimi olanlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.
Antalya'da iğneli epilasyon yapan iyi bi yer ve uzman arıyorum.
Muratpaşa Antalya da Simpati lazer epilasyon merkezinde deneyimi olanlar var mı? Varsa neler söylersiniz burası hakkında... Ön görüşme yapmaya gideceğim. Lazer yaptıranlar acı durumuna örnek verebilir mi mesela ağdaya kıyasla merak ve hafif korku içindeyim. Kullandıkları cihaz :LEDA EPİ DİODE 808 Diode lazer epilasyon yaptırıp kalıcı sonuç alanlar var mı?
Merhaba, bende antalyada yaşıyorum ve simpati ile telefonda görüştüm ve çok olumlu konuştular ama daha önce hiç lazare gitmedim ve korkularım var siz gittiyseniz sonucunu paylaşır misimuz6?Lütfen..

Merhaba, bende antalyada yaşıyorum ve simpati ile telefonda görüştüm ve çok olumlu konuştular ama daha önce hiç lazare gitmedim ve korkularım var siz gittiyseniz sonucunu paylaşır misimuz6?Lütfen..
Ben gidiyorum tüm vücut Yarın 3. Seansıma gidicem acısı orjinal buz lazere kıyasla baya fazla... Şimdilik memnunum aşırı sert ve koyu renk tüylerimde baya etkili oldu gibi görünüyor ama net konuşmak için erken. Deneme atışı yaptırmak için görüşmeye gidin eğer acısına dayanırım derseniz lazere başlayın. Size tavsiyem bu🤗

Merhaba ben de diode lazer yaptırmaya başladım Ankarada özel bir hastanede.Daha iki seans gittim ama lazer sonrasında dökülme konusu beni tedirgin ediyor yani şöyle tüylerin hepsi dökülmüyor bazı yerler iyi dökülürken bazı yerler hiç dökülmüyor lazer etkisiz mi demek bu?sizde de oluyor mu diye sormak istedim.özellikle genital bölge ve kalça bölgesi dökülme pek olmıyor.bir de bu diode lazerin başarısı nedir biliyor musunuz acaba?yüzde kaç yok ediyor tüyleri?seanslar tamamlandıktan birkaç sene sonra tüyler eskisi gibi geri çıkıyor mu?

X