Lazer Epilasyon diode laserde tüyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi edaxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edaxxx

Ziyaretçi
arkadaşlar ben yaklaşık 3 hafta önce yüzüme diode laser yaptırdım. ama üç hafta olmasına rağmen tüylerim hala dökülmedi bunlar ne zaman dökülür. bide yaparken yüzüme jel sürüyo doktor. acaba adam benimi kandırdı. cihazı başka bi cihazmıydı. 3 haftada dökülmez mi bu tüyler. her gün jilet yapmaktan daha beter oldular. üstelik epilasyona çok uygundu yüzüm. beyeaz tenli ve koyu tüylüyüm..

canim ben senin kulandigin lazerle epilasyon yaptirmadim, yuzumede degil bacaklarima yaptirdim ama ufakda olsa fikir verebilmek icin yazmak istedim... banada lazer yapilirken jel surduler iki hafta sonra dokulmeler basladi ama ben soye biliyorum yapmadan once jiletleniyor epilasyon yapilacak bolge ve sonra doklene kadar hic ellenmiyor!, bana bu sekilde soylendi senin hergun jilet yapman tuhafima gitdi.. bence yeniden sor ogren derim , birde konturola gitmedinmi bu 3 hafta icinde orda ne zaman dokulur diye sorsaydin yada kafana takilan sorulari sorabilirdin , insallah en kisa zamanda kurtulursun

bende bir seans diyod lazere gittim ama jiletleyince yüzümü huylandım..alex olan yere gidiyorum ..şimdi oraya diyod lazer gelcekmiş..dr la görüşcem hangisi daha etkili olusa yüzüme ona yaptırcam..

beni konrole felan çağırmadı doktor. bilmiyorum kafam karıştı. en iyisi sorayım kendisine..
nem seninki 1 seanstan sonra döküldümü.. bide yüzüne jel sürdüler miii..

evt cnm diode de jel sürülmesi gerekiyormuş..benim çenemdekiler sert oldugundan onlar 3 gün içinde dökülmüştü ama bıyık ve favoriler inceler onlar baya uzun süre kalmıştı dökülmeyenlerde vardıı..yüzümü jiletlediler diyee alex e gittim.alexdede kalınlar bir hafta içinde döküldü inceler inatçı oluyorlar malesef...alex de gerçekten kalın tüyler benim 1.seansım olmasına ragmen inceldiler..bir kaç seans daha alex le yaptırcam sonra diyoda gecerim heralde inceler icin..
bide diyod da heray gitmen gerekiyor ayrıca kontrol seansı yok..ben alexte ilk birinci seansla ikinci seans arası 3 ay oluyor ve arada kontrol seansı var..böylece maddii anlamda yormuyorda beni..

bende diode lazer yaptirmisdim, benimkilerde cogu zaman dokulmuyolardi. 3 hafta gecmisse onlar daha dokulmez arkadasim.

bende alexandra ile yaptırdım yüzümü daha çok tüylenme oldu bazı bölgelerde başka bir merkeze gittim öyle olunca şüpelenip tüylerin ince alexandra ile yapamayız diode yaptırman lazım yada igneli epilasyon dediler .diode lazer yapmak için cilet yapıyolar diyosunuz eee zaten tüylerin ince diode görür onla olur diye gidecektim cilet niye yaa .Cildim çok hassas alexandrada bile lezerden sonra soyulmalar aldu hafif yanıklarda , sivilcelenme çok oldu igneli epilasyonda baya tahriş olur zarar verir diye korkuyorum ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar

3 haftaya kadar dökülmüş olması lazımdı. Taramayı özensiz yapmış olabilirler. Rötuşta yapılsa iyi olurdu bence.

arkdslar ben daha once lazer yaptırdım yuzume arttırdı alex tipi lazer kesınlıkle tavsıye etmem lazerı ve az once ıgnelı epilasyona gıttım..yuz ıcın uygunmus ıgnelı epilasyon..yuzumde baya yogundu yuzumun ancak yarısı bıttı 7.5tl ıgne ucretı tuttu 40 dkka surdu toplam ama 10dkkasını almadılar..37.5 ödedım yuzumun yarısına bana pahalı geldı baya sız ne dusunuosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…