• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diod ve aleksandre lazer farki

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
298
İstanbul
Arkadaslar lazere gitmeyi dusunuyorum ama diod ve aleksandre arasinda kaldim hangisi daha iyi tecrubelerinizi paylasabilir misiniz :) bir de istanbul sultanbeylide onerebileceginiz bir yer var mi :))

Arkadaslar lazere gitmeyi dusunuyorum ama diod ve aleksandre arasinda kaldim hangisi daha iyi tecrubelerinizi paylasabilir misiniz :) bir de istanbul sultanbeylide onerebileceginiz bir yer var mi :))
Oncelikle lazer secmek icin sizin ten renginiz tuy renginiz ve yapisi onemli. Beyaz tenli siyah tuyluyseniz kesinlikle alexandrite derim.

Alex siyah kıl beyaz ten diode ince olan tüylere daha yoğun etki eder alex başlayıp diode devam ettirebilirsiniz yada 2-3 seans sonra seans alex kontrol diode şeklinde devam edebilirsiniz

merhaba diod lazer yaptırdım özel bölgeye önce traş ettiler iyice hiç tüy görünmeyecek şekilde sonra işlemi yaptılar ama bi gün sonra sert bi şekilde kıllar çıkmaya başladı bu normal mi sanki normal değil gibi ben daha önce bi kez alex yaptırdım ilk seansta azalma olmuş ve de kıllar incelmişti ama şimdi o kılların rengi koyulaştı ve de kalınladı sanki lütfen yardım edin bırakıcam çünkü

merhaba diod lazer yaptırdım özel bölgeye önce traş ettiler iyice hiç tüy görünmeyecek şekilde sonra işlemi yaptılar ama bi gün sonra sert bi şekilde kıllar çıkmaya başladı bu normal mi sanki normal değil gibi ben daha önce bi kez alex yaptırdım ilk seansta azalma olmuş ve de kıllar incelmişti ama şimdi o kılların rengi koyulaştı ve de kalınladı sanki lütfen yardım edin bırakıcam çünkü
Islém goren yerdeki killarin kokleri bos zaten. Uzadikca dokulecek. Bu gayet normal. Her islemdede daha da incelip yok olacak.Dokulmeside 1 hafta 10 gunu buluyor.

Bölge yi tıraş edince deri altında köklü kıl folikülü kalıyor. İşlemden sonra ki günlerde deriden atılması gerekiyor. Tutup çekseniz kolayca gelir

Diode daha derinlere iniyormuş sanırım alexe göre. O yüzden erkeklerde diode önerilmişti bi sayfada. Onların tüyü daha derin ve köklü olduğu için.

alında tutup çekmeye çalıştım ama çıkmıyorlar bi tuhaflıf var sanki diod iyi bir yöntem değil
Cikmasi icin 1 hafta gecmesi gerek. Eger yinede cikmazsa dusuk joule uygulanmis demektir. Telas etmeyin 1 hafta 10 gun sabir edin. Vucut bolgesiyse 1 hafta sonra bol bol kese yapin. Alex siyah kalin tuylerde etkilidir ama inceleri tetikler yayar. Diod oyle degildir.

Cikmasi icin 1 hafta gecmesi gerek. Eger yinede cikmazsa dusuk joule uygulanmis demektir. Telas etmeyin 1 hafta 10 gun sabir edin. Vucut bolgesiyse 1 hafta sonra bol bol kese yapin. Alex siyah kalin tuylerde etkilidir ama inceleri tetikler yayar. Diod oyle degildir.
umarım öyle olur sağolun

özel bölgede lazerden sonra traş bıçağı ile alınmış gibi çıkması normal mi bi gün sonra genital bölgede traşla alınmış gibi çıkmaya başladı sanki bi terslik var gibi bırakıcam gittiğim yeri

özel bölgede lazerden sonra traş bıçağı ile alınmış gibi çıkması normal mi bi gün sonra genital bölgede traşla alınmış gibi çıkmaya başladı sanki bi terslik var gibi bırakıcam gittiğim yeri
Öncesinde jiletle alınmışsa öyle çıkacak tabiki. Mantık şu, lazer ışını kıl kökleri tarafından emilip kökü serbest bırakıyor. Uzadıkça da yüzeye yaklaşarak dökülmeye başlıyor. Yani tüy ucu jiletlendiği şekilde cilt dışına çıkar haliyle.

Dökülme oldu mu?

Ben sırt karın bölgelerine diode yaptırmak istiyorum (diode accord makinanın adı). Kadın jiletle al gel dedi. Tırstım gerçekten. Bir de ay sonu düğünüm var, nasıl olur bilemedim.
Göğüs uçlarındaki kıllar için ne iyi olur peki?

Back