Lazer Epilasyon Diod Lazer-Ütüleme Epilasyon

pinky20

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
13
1
286
İstanbul
Merhaba kızlar :) Uzun zamandır lazer epilasyon için yer arıyodum.Ben daha öncesinde lazer yaptırmıştım.Koltuk altıma Alexandrite lazer epilasyon kullanılmıştı.Çok acılıydı! Bu lazerden sonuç alamadım.Araştırmalarım sonucunda ağrısız ve en iyi yöntemin diod lazer çeşidi olan Alma firmasına ait Soprano XL olduğuna karar verdim.İstanbul'da bu cihazın bulunduğu yerleri araştırdım.Cihazın orjinal olarak bulunduğu yerlerde fiyatlar çok pahalıydı.Deneme atışı yaptırdım ve Soprano XL gerçekten acısızdı.Sadece ufak bir ısınma hissettim.Bu lazeri yaptırmak için araştırdığım yerler arasında sitede yazan Ethica hastanesini gördüm.Burada da ütüleme epilasyon yapıldığı söylendi.Ethica hastanesinin Estethica adlı bir tıp merkezi var.Orada tüm vücut 1.500 tl kampanyası vardı.Hem sağlık kuruluşu hem uygun fiyat diye randevu aldım.Çok dolu olduğu için ancak bana yer bulunmuştu.Bugün ilk günümdü.Ütüleme epilasyon yapılıcaktı ama cihaz Soprano XL değildi.MedioStar adında bir cihaz ve çok acıtıyor.Birazcık pişman oldum.Ben çünkü tamamiyle acısız olan diod lazer Soprano XL istemiştim.Şimdi geriye 5 seansım kaldı.Burada lazer epilasyonu yaptıranlar bu cihazdan sonuç aldı mı? Ethica sağlık kuruluşundan memnun musunuz?Kızlar cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler! :)

bende o cihazla yaptırıyorum. ıpl cihazına gore daha acısız ve kısa sürede bittiğini soyledıler. ve 0 makına ılk bende kullanıldı.
ilk seansım 10 gunde dokulecegını soyluyorlar. bence acısız da değil yani. gerçi ben alexandrte hiç yaptırmadım ama yine cımbızla çekiyormuş hissi var yani.

lazer merkezindeki bayan daha kısa surede sonuc verdiğini söyledi. benim düğünüm olduğu için özellikle beni o cihaza soktular. erken sonuc almak için.
ama forumlarda herkes bır telden konusuyo. daha uzun sürdügünü soyluyolar.

neye inanıcam bilmiyorum.

Ben ilk seansımı yaptırdım.Ethica tıp merkezinde kullanılan diod lazer acı veriyor.Alma firmasına ait Soprano XL tamamen acısız.Şunu söyleyebilirim o kadar acı çekmeme rağmen ikinci seans için yeterli görülmedim.İkinci seans için 1 ay bekledim.İlk seansımdan sonra dökülmeler oldu ve bir daha doğru düzgün çıkmadı.Bana lazeri uygulayan estetisyen kız çok da az olsa görülen durum dedi.Çok iyi sonuç aldığımı söyledi.Normalde böyle olmazmış.Fiyonaperry bu arada hayırlı olsun.Ben de cihaz bu kadar etkili oldu.Sende de umarım olur :) Alexandrite daha az acılı onu söyliyim.En iyisi deneyerek kendin gör sonuçları.Ben tıp merkezi olduğu için güveniyorum :)

Tek orjinal ütüleme epilasyon teknolojisi soprano lazer cihazları oldugu u cok okudum, senin gibi çok kişi kandırılıyor reklamlarla ilanlarla o yüzden iyi araştırın doğru cihaza girin derim:)

kızlar selam,
daha önce de yazdım; hangisi acılı hangisi acısız diye siz kendiniz karar vereceksiniz. ama ben soprano diod lazer ütülemeden çok memnunum. soguk basliği ile acısız oluyor zaten. hem ince hem kalın tüylerde her bölgede etkili. yaz aylarına da giriyoruz bakın yazın da yapılabiliyor diod ütüleme. aynı ütüleme gibi yapılıyor zaten, acısız ağrısız. izmir'de serena polikliniğine yaptırım. çok uygun paketleri de var. ama denemek için bölge bölge de yaptırabilirsiniz. gittiğiniz yerde cihazın ne olduğuna iyi bakın, ütüleme diye gidip başka dandik cihazları kullandırtmayın kızlar. sorunuz varsa cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…