• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diod lazer sonucu leke

garbiyeli

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
13
2
288
37
Arkadaşalr 1.5 hafta önce lazer yaptırdım çizgi çizgi siyah lekerler oluştu çok kötü 4. seansım daha önce hiç olmamıştı bepanten ve madecassol kulanmamı tavsiye ettiler ayrıca ben kantaron yagıda kullanıyorum ama hiç bir değişme yok iz kalacak diye çok korkuyorum kalır mı sizce güzellik merkezi gecer dedi ama ben innamıyorum bir de kaliteli biryer ucuzda değil ne yapmalıyım sizce?

Arkadaşalr 1.5 hafta önce lazer yaptırdım çizgi çizgi siyah lekerler oluştu çok kötü 4. seansım daha önce hiç olmamıştı bepanten ve madecassol kulanmamı tavsiye ettiler ayrıca ben kantaron yagıda kullanıyorum ama hiç bir değişme yok iz kalacak diye çok korkuyorum kalır mı sizce güzellik merkezi gecer dedi ama ben innamıyorum bir de kaliteli biryer ucuzda değil ne yapmalıyım sizce?[/QUO madecassol kremini kullan derim ben işe yarıyo ben iğneilazere gidiyorum normal lazer dışında bikere vücut iğnesini yüzümde kullanmıştı estetisyen yüzüm berbat bi haldeydi bu delikler izler asla geçmez diye düşünüyodum. şimdi çok şükür iyi bi derecede 50 fakför avene yada sebamed güneş kremi kullan sabah akşam madecassol sür güneş kremini üstüne uygula haftada bir peeling yap. darphin in granülsüz peelingini tavsiye edebilirim. geçmiş olsun

Back