• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diod lazer => k.altı,-genital,-bacak

hannatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
338
1
0
İstanbul
Merbalar
Diod lazerle koltuk altı,genital veya bacak için lazer yaptıran arkadaşlar tecrübelerini, tedavilerinin seyrini paylaşırlarsa sevinirim.Ben bu ay gidicem komple hepsine.Paylaşımda bulunurum.Aranızda bitmiş var mı ya da tedavinin seyri nedir?
[[[Diğer topicde diod lazeri yüz bölgesi için kullananlar paylaşımda bulunmuş ondan yeni bi konu açtım]]]

cnmm bnmmmm diyot la ben yüzüme gidiyorum..baya araştırdım bu konuyuda..diyot lazer ince tüyler için daha iyi eger gidecegin bölgeler ince ise gitmeni tavsiye ederim..kalınsa alex cihazıyla yaptır cnm bnm..mesela bende kolatı bacak genitale gidiyorum ama benimkiler baya kalın..ondan alex ile gidyorum...

üst bacakdaki tüyler kalın değil maalesef oraya diod farz sanırım.diğer bölgelerede madem ince tüyleri bile görüo o zaman alexden aşşağı kalır yanı yok sanırım.bu dalga boyları ne demek oluyo anlamadım ben mesela diodun dalga boyu alexden daha fazla :S :S

cmmmm dalga boyu önemli deil..diyot kalınları görmüoo..hani sen şey diye düşünebilirsin..diyot inceyi görüyorsa kalını hayli hayli görür ama öyle deil...mesela benim kıllar incelince diyot makinasına gececem..şimdi alex ile oluyorum...

bence neyap biliyormusun..kolatın için iki seasn git baktın işe yarıyor diger bölgelerede git..bende kolatıma gittm önce memnun kaldım diger yerlere gittim..onca para vercez riske atmamak lasım:)

aslında öylede olurdu ama ben daha zaman kaybetmek sitemiorum ayza ne kaldı şurda (: ilk seansıma bi gidiyim oan göre devam edicem.brde gittiğim merkeze daha önce tanıdıklarımda gitti 5 seansda bitti tüm tüyleri.inşallah benmde öyle olur.saol cnm ilgin için

aslında öylede olurdu ama ben daha zaman kaybetmek sitemiorum ayza ne kaldı şurda (: ilk seansıma bi gidiyim oan göre devam edicem.brde gittiğim merkeze daha önce tanıdıklarımda gitti 5 seansda bitti tüm tüyleri.inşallah benmde öyle olur.saol cnm ilgin için

aaaa cnm tanıdıkların varsa sorun yok ozman:)işe yarıyo demekki 5-6 seasn ideal bitim süresi zaten:)hadi hayırlı olsun şimdiden:)kurtulalım şu kıllardan:)

aaaa cnm tanıdıkların varsa sorun yok ozman:)işe yarıyo demekki 5-6 seasn ideal bitim süresi zaten:)hadi hayırlı olsun şimdiden:)kurtulalım şu kıllardan:)

evet yaa kurtulalaım aklanalım paklanalım :D yaa ben netten senle msjlaştıkdan sonra araştırma yaptım şey yazıodu:
"Bazı yanlış bilgilendirmelerde olduğunun aksine diode lazerler kalın ve koyu kıllarda daha etkilidir. İnce tüylerde başarı oranı yüksek değildir. Bir kısım ince tüyede etki edebilmektedir. Açık renk tüylerde diğer lazerlerin aksine biraz daha etkilidir ama sonuçlar mükemmel değildir. Beyaz tüylerde iğneli epilasyon en iyi seçenektir.""
ayy ortalık bilgi kirlilğiyle dolu her yer frklı bişe yazıo anamadım ben :D ama deneyip görücez napalım :)
gelşmeleri ilk seansdan itibren paylaşiiciiiğiimmmm,saygılar,hörmetleer nem'cim :)

evet yaa kurtulalaım aklanalım paklanalım :D yaa ben netten senle msjlaştıkdan sonra araştırma yaptım şey yazıodu:
"Bazı yanlış bilgilendirmelerde olduğunun aksine diode lazerler kalın ve koyu kıllarda daha etkilidir. İnce tüylerde başarı oranı yüksek değildir. Bir kısım ince tüyede etki edebilmektedir. Açık renk tüylerde diğer lazerlerin aksine biraz daha etkilidir ama sonuçlar mükemmel değildir. Beyaz tüylerde iğneli epilasyon en iyi seçenektir.""
ayy ortalık bilgi kirlilğiyle dolu her yer frklı bişe yazıo anamadım ben :D ama deneyip görücez napalım :)
gelşmeleri ilk seansdan itibren paylaşiiciiiğiimmmm,saygılar,hörmetleer nem'cim :)

kaydirigubbakcemile3aman kıssssssssssss valla bu internet güzel ama bi okdrda kafa karıştıryor..en iyisi dedigin gibi deneyip görmek:)zatennnn memnun olan tanıdıklarında varmış ya ozman kesin olumlu sonuç alırsın:)bekliyorum cnm gelişmeleri:)

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

Back