- 2 Ekim 2013
- 91
- 7
- 98
Öncelikle merhaba bayanlar, yıllardan beri yazdıklarınızı uzaktan uzaktan okuyordum. Kendimle ilgili danışmam gereken ne varsa hep buralarda buldum diyebilirim. Birkaç yıldır lazer yaptırmak istiyorum ancak hem biraz daha büyümeyi hem de ekonomik olarak yaptırabileceğim bir zamanı bekledim. Geçenlerde tesadüfen Anadolu yakasında tüm vücut kampanya yapan bir yere denk geldim, reklam olmaması açısından isim vermiyorum şu an. Diod lazer uyguluyorlar ve bildiğim kadarıyla şu an en iyi lazer makinaları diod olanlar. Gidip yüzyüze görüşerek, ortamın temizliğine bakarak sonunda bir seçim yaptım. Çok uygun bir fiyata anlaştık ve bu da ister istemez kafamda soru işaretlerine yol açtı. Öncelikle fiyat diod lazer olmasına ve tüm vücudu kapsamasına rağmen çok ucuz ve ben de acaba kısa süreli döker ve sonradan tüylerim geri gelir, o para da ziyan olur mu diye düşünüyorum günlerdir. Bir diğer aklıma takılan ise diod gerçekten düşündüğüm kadar iyi bir cihaz mı? Gideceğim yer hakkında iyi veya kötü bir yorum okuyamadım malesef, gidenler var mıdır merak ediyorum. Henüz anlaşma yapmadığımız için öncelikle buradan fikirlerinizi almak istedim. Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hepinize tüysüz günler. :)