• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diod Lazer İle İlgili Yardım

haygays

United we stand, divided we fall
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
91
7
98
Öncelikle merhaba bayanlar, yıllardan beri yazdıklarınızı uzaktan uzaktan okuyordum. Kendimle ilgili danışmam gereken ne varsa hep buralarda buldum diyebilirim. Birkaç yıldır lazer yaptırmak istiyorum ancak hem biraz daha büyümeyi hem de ekonomik olarak yaptırabileceğim bir zamanı bekledim. Geçenlerde tesadüfen Anadolu yakasında tüm vücut kampanya yapan bir yere denk geldim, reklam olmaması açısından isim vermiyorum şu an. Diod lazer uyguluyorlar ve bildiğim kadarıyla şu an en iyi lazer makinaları diod olanlar. Gidip yüzyüze görüşerek, ortamın temizliğine bakarak sonunda bir seçim yaptım. Çok uygun bir fiyata anlaştık ve bu da ister istemez kafamda soru işaretlerine yol açtı. Öncelikle fiyat diod lazer olmasına ve tüm vücudu kapsamasına rağmen çok ucuz ve ben de acaba kısa süreli döker ve sonradan tüylerim geri gelir, o para da ziyan olur mu diye düşünüyorum günlerdir. Bir diğer aklıma takılan ise diod gerçekten düşündüğüm kadar iyi bir cihaz mı? Gideceğim yer hakkında iyi veya kötü bir yorum okuyamadım malesef, gidenler var mıdır merak ediyorum. Henüz anlaşma yapmadığımız için öncelikle buradan fikirlerinizi almak istedim. Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hepinize tüysüz günler. :)

öncelikle merhaba bayanlar, yıllardan beri yazdıklarınızı uzaktan uzaktan okuyordum. Kendimle ilgili danışmam gereken ne varsa hep buralarda buldum diyebilirim. Birkaç yıldır lazer yaptırmak istiyorum ancak hem biraz daha büyümeyi hem de ekonomik olarak yaptırabileceğim bir zamanı bekledim. Geçenlerde tesadüfen anadolu yakasında tüm vücut kampanya yapan bir yere denk geldim, reklam olmaması açısından isim vermiyorum şu an. Diod lazer uyguluyorlar ve bildiğim kadarıyla şu an en iyi lazer makinaları diod olanlar. Gidip yüzyüze görüşerek, ortamın temizliğine bakarak sonunda bir seçim yaptım. çok uygun bir fiyata anlaştık ve bu da ister istemez kafamda soru işaretlerine yol açtı. öncelikle fiyat diod lazer olmasına ve tüm vücudu kapsamasına rağmen çok ucuz ve ben de acaba kısa süreli döker ve sonradan tüylerim geri gelir, o para da ziyan olur mu diye düşünüyorum günlerdir. Bir diğer aklıma takılan ise diod gerçekten düşündüğüm kadar iyi bir cihaz mı? Gideceğim yer hakkında iyi veya kötü bir yorum okuyamadım malesef, gidenler var mıdır merak ediyorum. Henüz anlaşma yapmadığımız için öncelikle buradan fikirlerinizi almak istedim. Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hepinize tüysüz günler. :)

arkadaşlar lazer epilasyonda tek beyendiğim makine okunuşu aypiel olan cihaz. Diğerleri hiçbirşeye yaramıyr. VE İZMİRDE OLANLAR DENİZ ŞEN ESTETİKTEN UZAK DURSUNLAR BENİM YUZUMU YAKTI

Son düzenleme:
arkadaşlar lazer epilasyonda tek beyendiğim makine okunuşu aypiel olan cihaz. Diğerleri hiçbirşeye yaramıyr. VE İZMİRDE OLANLAR DENİZ ŞEN ESTETİKTEN UZAK DURSUNLAR BENİM YUZUMU YAKTI

Canım yüzüne lazer değil iğneli epilasyon yaptır. yüzde tek çözüm iğneli epilasyon. Hatta ben İzmir'e gelip yaptırıyorm iğneli epilasyonu ve çok memnunum. Lazer yüzdeki tüyleri çoğaltıyor.

canım yüzüne lazer değil iğneli epilasyon yaptır. Yüzde tek çözüm iğneli epilasyon. Hatta ben izmir'e gelip yaptırıyorm iğneli epilasyonu ve çok memnunum. Lazer yüzdeki tüyleri çoğaltıyor.

iğneli heryere yapılır

Canım yüzüne lazer değil iğneli epilasyon yaptır. yüzde tek çözüm iğneli epilasyon. Hatta ben İzmir'e gelip yaptırıyorm iğneli epilasyonu ve çok memnunum. Lazer yüzdeki tüyleri çoğaltıyor.

Evet lazer yüzde uygulanınca öce tüyleri kıla çeviriyo sonra azaltiyo. Ama tüy degilde kıl olan bölgede çok etkili bacak vs. İgneli epilasyon sadece kıl köküne girilip tek tek yapıldıgı için sonucu almak biraz zaman alıyo. Yüze lazer yaptıracakların ilk önce kıllanmayı göze almaları gerekiyor. İgneli dogru bi tercih yapanında yüzü tahriş etmeden yapması yani elinin hafif olması kıl köküne dogru açı ve akımla girmesi gerekir.

Evet lazer yüzde uygulanınca öce tüyleri kıla çeviriyo sonra azaltiyo. Ama tüy degilde kıl olan bölgede çok etkili bacak vs. İgneli epilasyon sadece kıl köküne girilip tek tek yapıldıgı için sonucu almak biraz zaman alıyo. Yüze lazer yaptıracakların ilk önce kıllanmayı göze almaları gerekiyor. İgneli dogru bi tercih yapanında yüzü tahriş etmeden yapması yani elinin hafif olması kıl köküne dogru açı ve akımla girmesi gerekir.

Lazer ince tüylenme de yapıyor. Lazer yüzümü bitirdi diyenleri görmedim. Lazer yaptırıp sakal halinde iğneli epilasyona gelenleri gördüm. Benim kaşım kadar kalın tüyleri olanları gördüm çene altında, yüzünde. Benim iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra ne leke kaldı ne iz ne de tüy. çok şükür :)

Lazer ince tüylenme de yapıyor. Lazer yüzümü bitirdi diyenleri görmedim. Lazer yaptırıp sakal halinde iğneli epilasyona gelenleri gördüm. Benim kaşım kadar kalın tüyleri olanları gördüm çene altında, yüzünde. Benim iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra ne leke kaldı ne iz ne de tüy. çok şükür :)

Bende bu sebeple yazdım. Lazer baya baya sakal yapiyo :52: igneli daha iyi çünkü her seferinde kıl kökünü zayıflatıyor. Ben cilt bakım egitimi aldım. Ondan biliyorum.

Bende bu sebeple yazdım. Lazer baya baya sakal yapiyo :52: igneli daha iyi çünkü her seferinde kıl kökünü zayıflatıyor. Ben cilt bakım egitimi aldım. Ondan biliyorum.

Kesinlikle :) Ben iğneli epilasyonla sonuç aldım. ama sabır işi. Öyle 3 ayda 5 ayda hemen bitecek diye bakmamak lazım.

kesinlikle :) ben iğneli epilasyonla sonuç aldım. Ama sabır işi. öyle 3 ayda 5 ayda hemen bitecek diye bakmamak lazım.

izmirde nerde yaptırdın. Ben bornovada bölge olarak gittiğim yer vardı çok memnundun nets güzellik salonu ve polikilik diyede geçiyor çok iy doktor ve cihazda ama devam edemedim işten dolayı tekrar başlıcam yuz içinde onlara gidicem çok az ama olsun :44::42:

izmirde nerde yaptırdın. Ben bornovada bölge olarak gittiğim yer vardı çok memnundun nets güzellik salonu ve polikilik diyede geçiyor çok iy doktor ve cihazda ama devam edemedim işten dolayı tekrar başlıcam yuz içinde onlara gidicem çok az ama olsun :44::42:

Aysel ablaya yaptırıyorum canım ben. Memnunum. Eğer istersen telefondan yazarım sana. Ama dediğim gibi sabır işi :)

Herkes arasında -alakasız şeylerden- konuşmuş bana cevap veren olmamış :) diode lazer vucutta ne kadar etkilidir, lütfen cevap verin. Param çöpe gitsin istemiyorum:)

Öncelikle merhaba bayanlar, yıllardan beri yazdıklarınızı uzaktan uzaktan okuyordum. Kendimle ilgili danışmam gereken ne varsa hep buralarda buldum diyebilirim. Birkaç yıldır lazer yaptırmak istiyorum ancak hem biraz daha büyümeyi hem de ekonomik olarak yaptırabileceğim bir zamanı bekledim. Geçenlerde tesadüfen Anadolu yakasında tüm vücut kampanya yapan bir yere denk geldim, reklam olmaması açısından isim vermiyorum şu an. Diod lazer uyguluyorlar ve bildiğim kadarıyla şu an en iyi lazer makinaları diod olanlar. Gidip yüzyüze görüşerek, ortamın temizliğine bakarak sonunda bir seçim yaptım. Çok uygun bir fiyata anlaştık ve bu da ister istemez kafamda soru işaretlerine yol açtı. Öncelikle fiyat diod lazer olmasına ve tüm vücudu kapsamasına rağmen çok ucuz ve ben de acaba kısa süreli döker ve sonradan tüylerim geri gelir, o para da ziyan olur mu diye düşünüyorum günlerdir. Bir diğer aklıma takılan ise diod gerçekten düşündüğüm kadar iyi bir cihaz mı? Gideceğim yer hakkında iyi veya kötü bir yorum okuyamadım malesef, gidenler var mıdır merak ediyorum. Henüz anlaşma yapmadığımız için öncelikle buradan fikirlerinizi almak istedim. Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hepinize tüysüz günler. :)

merhaba, diode lazer su an fda dan ( dünya sağlık örgütünden kılı %80 bitirebilir onayı almış tek cihaz, sonrasındaki en etkili lazer alexandirate dir, diğer arkadaşımızın yazdığı ıpl yani okunuşu aypiel olan cihaz lazer değil depilasyon cihazıdır,lazerlerle epilasyon yaptırdığınızda kıllar % 100 bitmez büyük oranda azalır ve incelir incelen kıllarıda lazerler seçemeyeceği için onlarda başarı sağlanamaz, hamilelik, uzun süreli ilaç kullanımı, şiddetli depresyon gibi durumlarda kıllar tekrar çıkabilir, ben 2001 yılı itibari ile tüm lazerleri denedim, ve su an kalan kıllar için iğneliye gidiyorum, umarım yardımcı olur sana yazdıklarım

merhaba, ıpl sizde sonuç vermiş olabilir, doğrudur ama ıpl dediğiniz cihaz lazer değil bir depilasyon cihazıdır,ve dilerim yuzunuz iyileşmiştir

Bence doğru tüy yapısına doğru cihaz kullanımı önemli...Alex benim alt bacağımı 4 seansta %80 oranında azalttı diyebilirim.Ama tenim açık tüylerim alt bacağımda koyu renkli.Üst bacağım ise daha ince ve açık renk kıl yapısına sahip.Önce alex denendi işe yaramadı.Diod hele hiç ama hiç işe yaramadı. Güya ince tüylerde onun etkili oldugu söylenmişti ve çok canın yanar yazanlar görmüştüm burada,hiç bir şey hissetmedim diod da...Anlamıyorum ki uygulayanda mı sorun ben de mi:)

Bence doğru tüy yapısına doğru cihaz kullanımı önemli...Alex benim alt bacağımı 4 seansta %80 oranında azalttı diyebilirim.Ama tenim açık tüylerim alt bacağımda koyu renkli.Üst bacağım ise daha ince ve açık renk kıl yapısına sahip.Önce alex denendi işe yaramadı.Diod hele hiç ama hiç işe yaramadı. Güya ince tüylerde onun etkili oldugu söylenmişti ve çok canın yanar yazanlar görmüştüm burada,hiç bir şey hissetmedim diod da...Anlamıyorum ki uygulayanda mı sorun ben de mi:)[/QUOTzaten tum lazerlerde kılı yokedebilir onayı %80 dir sizde vadedilen başarı sağlanmış, can yanmasına gelince evet canınız yanar,ya ağrı eşiğiniz cok yüksektir, yada makinelerin ayarları var örneğin 18 jul de yapılırsa hiç acı olmaz , yani jul ayarı yükseldikçe acıda artar,

Back