• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diod Lazer Genitalde ACI için ne kullandınız cok acıdı Emla krem kullanan var mı?

minigmanig

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2.731
12
0
Konya
ya kızlar diod lazer tüm vücuda yeni basladım ilk seansımı yaptırdım koltuk altı bacak yaptırttım acıdı tabi.ama genitale dayanamadım.cok acıdı sadece üstünü yaptırttı.bide kıllarımda yogun.kızlar cok acıdı ya.2.seansıma 20 gün sonra gidicem bukez tamamen yaptırtmak istiyorum sizler acısı için neler kullandınız fayda ettimi emla krem fayda ediyormu?

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Emla kremin işe yaradığını söyleyemem. Muhtemelen kıl renginiz koyu ve yapı olarakta kalın. Acı duymanız çok normal. Uygulama yapan kişi ilk uygulama için daha düşük dozda çalışabilir. Soğutucu sprey yada buz kalıbı presiyle işiniz kolaylaşır.

ben emla kullanmıstım
ama emla acıyı sıfıra indirio diye bişe yok. yinede acıo
benim gittiğim yerde uyusturucu spreyde sıkıyolardı bazen

Emla kremin işe yaradığını söyleyemem. Muhtemelen kıl renginiz koyu ve yapı olarakta kalın. Acı duymanız çok normal. Uygulama yapan kişi ilk uygulama için daha düşük dozda çalışabilir. Soğutucu sprey yada buz kalıbı presiyle işiniz kolaylaşır.

evet kalın ve cok kıllar.cok acıdıbuz kalıbı zor biraz baska sehirden ankaraya gidecegim lazer için..bu spreyleri eczanelerde bulmam mümkünmü emla kullansam azalırmı acı?

Son düzenleme:
azaltıyo canım biraz. özel bölgeyi emlasız yaptırmadım. koltukaltını kremsiz yapıyolardı acıyodu orası baya bi

evet canım benimde cok acıdı.sogutucu speryde aldım kuzu :9: yazık sürmediğim kalmıcak acımasın die bi tamamen olsa bir seans bile baya fark edecek,üstlere yapmıstı biraz cıkmıyo yaptıkları yerden cok güzel heryeri olsa daha güzel olacak..:52::52::52:

mrb lar.sogutucu spreyde aldım emla kremde var hangisini kullanayım yada 2 sinide kullansam olur mu:26: tesekkürler

ben emla kullandım..zamanını tam ayarlayabilirsen acı inanılmaz hafifliyor..geç kalmak yada erken davranmamak önemli..soğutucu sprey nasıl bilmiyorum etkiliyse ondan bende kullanayım.. lazer uygulayan uzman bana başka bir marka önerdi kendi sattıkları..emladan daha etkili çünkü içindeki bilmem ne maddesi emladan daha fazlaymış..50 tl diyor.

ben emla kullandım..zamanını tam ayarlayabilirsen acı inanılmaz hafifliyor..geç kalmak yada erken davranmamak önemli..soğutucu sprey nasıl bilmiyorum etkiliyse ondan bende kullanayım.. lazer uygulayan uzman bana başka bir marka önerdi kendi sattıkları..emladan daha etkili çünkü içindeki bilmem ne maddesi emladan daha fazlaymış..50 tl diyor.

canım emlayı klullandım gercekten acımı hafifletti acayip derecede.dediğin ürünün adı ne kuzum sen onu kullandınmı peki

Back