yuzume ilk basta diodla basladım arkadaslar cok serttı yuzumdekı kıllar tamamen benım yuzumden doktora gıdıp hormoon kontrollerımıde yaptırmıstım temız cıkmıstı yuzume jılet yaptı :) ılk gordugumde bana bı ınme geldı zaten sert kıllarım bıde jılet dıye dusundum :)sert kıllarımız acıyor ama dayanabılıcegınız bı acı 2 seans sonra yuzumdekı sert kıllar ınceldı azalmadı zaten gıttıgım yerdekı uzmanlar cok ıı herseyı soyluyor kol ve yuz en gec cevap veren bolge fakat yuzume alex daha ıı cevap geldı utulemede yuzumu jıletlıyor ama alexte yakıyor acı dersenız 2sındede dayanabılırsınız.vucut olarak genıtal bolge butun bacak koltuk altı gobegıme gogus uclarıma gıdıyorum sert olan kıllarım yumusadı ama bıtmedı bacaklarım azaldı ama bıtmedı yumusacık oldu sert kaktus gorunum gıttı kızlar bırtek koltuk altım bıttı :) anlıycagınız benım vucumdakı kıllar cok serttı hep jılet yapmaktan ve sıyah sıyahdı suandakı asamam kalından ıncelmeye gectı ve azaldıda bakalım ne zaman bıtıcek bana bunun acıklamasınıda yaptılar alex daha cabuk bıtırıyor dıod acısınz evet ama gec cevap verıyor vajınal bolgede sadece alt kısım bıraz :) acıyor dogru soyleek gerekırse:) dıger hıc bıyer acımıyor.