Dini zorunluluk gereği toplu tecavüz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
13 yaşındaki kıza toplu tecavüz
İngiltere'de kızları ağına düşüren bir fuhuş çetesi çökertildi. 13 kişilik Somalili fuhuş çetesinin üyesi kızları Somali'nin kültürü" ve "dini bir zorunluluk" diye kullandığı ortaya çıktı.
Sitene Ekle
Vatan.com'un haberine göre çete üyesi, 20 yaşındaki Jusuf Abdirizak ve 22 yaşındaki Said Zakaria, otelde 13 yaşındaki kıza 3 kere tecavüz etti. Ortaya çıkan bu görüntüler Somalili tecavüz çetesinin çökertilmesini sağladı.

Bristol'un hemen çıkışındaki bir otelde güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler Aralık 2012'de çekildi.

13 kişilik Somalili fuhuş çetesinin üyesi, Jusuf Abdirizak, bir kıza tecavüz etmek için otel odası ayarlarken görülüyor.

MAĞDURLARIN ANLATTIKLARI KAN DONDURDU

Mahkemede çetenin kızları nasıl kullandığının detayları açığa çıktı. Kızların anlattıkları kan dondurdu.

Çete, kızları erkek arkadaşlarının arkadaşlarıyla birlikte olmaya ikna etti. Kızlara bunun "Somali'nin kültürü" ve "dini bir zorunluluk" olduğu söylendi.

Çete Bristol şehrinde tek başına yaşayan 16 yaşındaki bir kızın evini üs olarak kullandı. Çete üyeleri birlikte oldukları kızın evini uyuşturucu deposuna çevirdi.

Geçtiğimiz yaz aylarında düzenlenen mahkemede, 7 çete üyesi cinsel suçlardan hüküm giydi.

Aralarında Zakaria'nın bulunduğu 6 çete üyesinin hükmü ise 26 Kasım günü verildi. Ertesi gün tutuklanan çete üyelerinin cezası ayın 28'inde açıklanacak.

MÜSLÜMAN TOPLUMDAN BÜYÜK TEPKİ

Bristol Somali Forumu açığa çıkan olaydan dolayı sarsıldıklarını ve şokta olduklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Toplumumuzun en savunmasız üyelerine karşı affedilmez suçlar işlenmiştir. Bristol'da yaşayan Müslüman toplum bu şeytani hareketleri tüm kalbiyle lanetlemektedir." denildi.

Öte yandan çocuk haklarını koruma dernekleri, açığa çıkan çetenin "buzdağının görünen ucu" olduğunu belirterek karamsar bir tablo çizdi.

Dernekler, seks suçlarına karşı toplum daha duyarlı oldukça daha fazla çetenin açığa çıkacağını ifade etti.
milliyet

Artık şeytan dahi bir köşeye çekilip insanlardan korkar hale gelmiştir. Bu nasıl bir cesaret bu nasıl bir cüret. Kıyamet kıyamet kıyamet.Bu insanlık nasıl temizlenecek bu insanlığın damarlarında akan kana karışan pislik nasıl giderilecek ki tertemiz bir alın tertemiz bir yüz tertemiz bir ruh görünsün.Bu kadar olaylar karşısında ümmet Allah a nasıl hesap verecek o hesap gününün şiddeti nasıl olacak. Ar damarı çatlayan namus din iman bilmeyen insanlık pislik çukurunda boğuluyor. En kötüsü de özgürlük adına bunca olan şey normalmiş gibi gösteriliyor.

Katılıyorum. Cehennemi yaşıyoruz git gide.

Şeytan diye birşey kalmadı ki İnsandan ala korkulacak varlık var mı artık?
Valla hesap günü çok şiddetli olsun inşaallah, günahlarım için tir tir titremeye, cehennemde yanmaya ben razıyım, elimle ne gönderdiysem onun azabını yaşayacağım, insanoğlu bu kadar kötüleşti madem, yaptıklarının cezasını misliyle çeksinler.
Bu Dünya'da yaptıkları tüm pisliklerin hesabını bir bir verecekler ama temennim özellikle Allah ile dinle imanla aldatan her kim varsa onların azabı daha büyük olsun.
Yetti artık din istismarı yaptıkları, dinimizi bilmeyenlere karşı bizi düşürdükleri duruma bakın

midem bulanıyor !! çocuklara yapılan her türlü adilikten, kadınlara yapılan her türlü şiddetten, vicdansız insanımsılardan ve cehaletten MİDEM BULANIYOR !!!

mide bulandırıcı tiskinç bir olay

dünya git gide yaşanmaz hale geldi.

ne güzel yazmışsınız..

Gördüm konuyu gördüm sünnilik dinine inananların işleri bunlar eserinizle gurur duyun islam ne hale gelmiş...

Yok artık!
Bu dünyaya nasıl çocuk getireceğiz bilmiyorum
İnsanlar bu kadar kalpsiz bu kadar kötü kalpli iken ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…