dini yönden günahı varmı??

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
3.932
9.391
158
Sorumun cvbını aldım ve konuya düzenleme getirdim. Tşkler

Son düzenleme:
Çok uzatmadan direk anlatıcam kaynanam evlendiğim zaman bana kendi evinde oda vermişti. Yatakta kimse yatmıyodu. Kaynım evlenince karısıyla o yatakta yattı. Ben tiksiniyorum aklıma farklı şeyler geliyo memlekete gidicez ve orda yatmak istemiyorum. Aklıma takıldı orda yatsak bile günahı var mı bilgisi olan var mı? Sadece bunu öğrenmek istiyorum kırıcı yorum yapmazsanız sevinirim
Otelde de yatıyoruz ama otelde şahıslarla bütünleşmeyo yataklar ...
Senin kararın ama benim içime sinmez ve kabul etmezdim
Manevi huzur da önemli ...

Otelde de yatıyoruz ama otelde şahıslarla bütünleşmeyo yataklar ...
Senin kararın ama benim içime sinmez ve kabul etmezdim
Manevi huzur da önemli ...
Yani oradı öyle otel mevzusu aklıma gelmemişti. Aslında manevi huzur olarak huzursuz etti cevaplar için tşkler
Siz hiç otelde falan kalmadınız mı? Amacım kırmak değil sakın yanlış anlamayın sadece hesabını yaptığınız şeyler çok ilginç geldi..

Çok yanlış aile biriylerin hakkında aklından böyle şeyler geçmemeli kaynın senin kardeşin sayılır , nasıl ki ablan abin yada kardeşin hakkında onların yattığı yerlerde yatarken bişey düşünmüyosan aynı şey besmele çek dua oku ilahi söyleyerek uyumayı dene manevi açıdan rahatlatır allah bizleri kardeşlerimizle sınamasın şu ki senin düşündüğün kişi bir zaman sonra seni düşünür evrensel bir olay derler ne kadar kim inanır bilmem huzuru uzakta aramamalısın inan ve dua et düşünceler akar gider

Back
X