helenus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 239 331 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi helenus #1 bacilar aranizda dini sohbet grubu olan yada gidenleriniz var mi şöyle dolu dolu sohbeti olan imanimi tazeleyecek bir grup ariyorum. istanbuldayim yardimlarinizi bekliyorum
bacilar aranizda dini sohbet grubu olan yada gidenleriniz var mi şöyle dolu dolu sohbeti olan imanimi tazeleyecek bir grup ariyorum. istanbuldayim yardimlarinizi bekliyorum
karapisso Hayallerimi yaşatan ,dularımı kabul eden Rabbim💕 Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 9.623 9.939 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi helenus #2 İstanbul un neresindesiniz ?
helenus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 239 331 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi helenus #3 karapisso .!.: İstanbul un neresindesiniz ? Genişletmek için tıkla... Bakırköy. ama her yere gelirim yani problem yok
karapisso .!.: İstanbul un neresindesiniz ? Genişletmek için tıkla... Bakırköy. ama her yere gelirim yani problem yok
karapisso Hayallerimi yaşatan ,dularımı kabul eden Rabbim💕 Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 9.623 9.939 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi helenus #4 Fatih te sohbet gurupları var , isterseniz sizin için bilgi alabilirim. Rabbim niyeyinize gore bir gurup nasip etsin.istifade edin inşaallah.
Fatih te sohbet gurupları var , isterseniz sizin için bilgi alabilirim. Rabbim niyeyinize gore bir gurup nasip etsin.istifade edin inşaallah.