• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dinayı erken bırakırsam ne olur...

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.040
1.187
773
kızlar kistim var ve 2 aydır diana 35 kullanıyorum.
sorum şu tam 1 hafta önce
adetin 5.günü bu hapı kullanmaya başladım tekrardan.illede 21 güne tamamlamak zorundamıyım.mesela bugün bıraksam.3-4 gün içinde regl olurmuyum.ama daha 1 hafta önce olmuştum,yani bu hapı bırakır bırakmaz 21 gün kullanmamış olsamda atıyorum 10 gün kullandım bıraktım,ilacı bıraktığımdan itibaren yaklaşık 2-3 içinde regl olurmuyum:çok üzgünüm:.yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
yaaa bılmıyorum kı
anırım bısıı olmaz nıye bırakıyorsun kı iç birkac gun daha sanırım bır arkadasım soledı gıbı hatrlıyorum yanlıs ta olabılır. yıne gununde oluyor mussun

bende kullanıyorm aynı 2 aydır.. sanırım olmassın erken bırakırsan.. ben mesela 21 tane bittikden 1 hafta sonra oluorm regli.

kızlar benim son kutum yarım kalmıştı(11 tane hap kaldı),midemden rahatsızlandım.devam edemedim.şimdi yarım kutuyu kullanıyorum,bugün bitti,tekrardan satın almakta istemiyorum.kilo vs.yapıyor.kist için kullanıyorum.adetin 2-3.günü doktora gidip baktırmak gerekiyor sanırım,kistin gidip gitmediğine ????
her regl zamanı yumurtalarım çatlamıyormuş,o yüzden kanamam durmuyor ne yazıkki.adetin 6.günü bekliyorum ki inşallah bitmiştir diye :Saruboceq: senağlama

kutuyu tamamiyle bitirmen lazım.5 tane yada 10 tane içip bırakamazsın yoksa düzenenin bozulur.sıkıntı yaşarsın

canım teşekkür ederim,bugün bir kutu daha alıp 21 güne tamamlayacağım,kist için sonuçta tedavim yarım kalabilir.ama sabah 8 de alıyordum.şimdi öğle arasında gidip alıcağım.saati geçmiş oluyor problem olurmu?**

eğer bırakırsan 2-3 gün içinde adet olursun. bende doğum kontrol ilacını yarıda bıraktım hemen adet oldum. ama saati için birsey olmaz sanıyorum ki. ben hiç sattli içmedim 5 sene bir şeyde olmadı. ama senin tedavin var onu doktoruna bir danış istersen.

kızlar doktora danıştım,ve bu tür haplar yarıda bırakılmaz dedi,istediğin zamanda alıp,istediğin zaman bırakamassın dedi.ve yarıda bırakırsan,yada düzenli kullanmassan,adetinde düzensizlik vs.olur dedi.
bilginiz olsun diye yazıyorum kızlar

Back
X