Benim bir kız arkadaşım anlattı bunu lisede aynen buna benzer din ve ahlak öğretmeni varmış önce kızları sınıftan çıkarmış sonra
20 dakika sonra sınıfa kızları çağırmış kızlarda başlamış erkek öğrencilere sormaya bu öğretmen size ne dedi diye , hiç bir birşey söylememiş ama kızlar daha fazla saf bir erkek öğrenciye baskı yapıncı bu bülbül gibi başlamış anlatmaya dediği aynen şu bu din ve ahlak öğretmenin'' kızlara fazla konuşmayın ,yakın olmayın onlar birer şeytan , size her türlü kötülükleri dokunabilir ''
ben bunu duyunca şok oldum dediğim olmaz olsun böyle bir öğretmen , kızlara resmen nefretinl kusmuş ve bu öğretmen gençmiş
Bizimde bundan yaklaşık 25 sene evvel bir din öğretmenimiz vardı , yaşıyorsa kendisini nasıl andığımı bipliyorum ....
Abimle biz aynı okulda okuduk , ne vakit onu tenefüste yakalasa ; siz nasıl kardeşsiniz , kardeşine dikkat et , erkeklerle çok konuşuyor diye doldururdu . Etek boyumu abime şikayet ederdi . Neyse ki , onun dolduruşuna gelecek bir abim yoktu , ya olsaydı ???
benimde bir Arapça öğretmenim vardı.. Doğru okuduğumuz zaman yanına çeker öperdi yanağımızdan.. biz de o zaman daha küçüğüz, bizi seviyor falan diye düşünürdük tacizi konduramazsın ya aynen öyle bir tipti.. Daha sonra tacizden içeri almışlar adamı, bulmuş layığını pislik.. o yüzden hiiiç şaşırmadım..
Öğretmenin ağzından dökülmüşmüdür bu sözler şehvet duyuyorum falan.Valla ben haberlerdeki onca bilgi kirliliğine karşı yine bir bakayım dedim
MEB sitesinde bu adam Beykoz İbrahim Canan Anadolu Lİsesinde Din Kültürü Öğretmeni . Hayali bir kahraman değil yani.
Bu tarz haberler genelde isim verilmeden olunca sallama oluyor .
Öğretmene gelince , o okulun bir velisi olsam meslekten men edilmesi için elimden geleni ardıma koymazdım . Kendi zihniyetinin pisliğine mi kızayım , bunu bir kız öğrenci üzerinden tatbiki göstermesine ...
Yazık ...
Yanaktan öpücükle ucuz kurtulmuşsunuz diyeyim o zaman
Öğretmenin ağzından dökülmüşmüdür bu sözler şehvet duyuyorum falan.
Haberin çıkışı doğru belki ama olayın aslı ve çarpıtılma boyutu ne kadar?
Hocanın ağzından çıkan sözler neler?
Bu nasıl bülten oluyor bu şekilde?
Öğretmen ya bilmez mi başına iş geleceğini söyler mi bunları mnyk mı?
Böyle çok kasten haber var uyanık olmak gerek bak dinine de falan saydırılmaya başlamış hemen ..
Tmm hadi doğru ama insanlar o öğretmeden değil bu ders ve dersin öğretmenlerinden irite olacaklar..
Olan,olduğunu oldu da ..neyse..
Haber başlığı çok kışkırtıcı..
Bazı şeylerin şuyuu, vukuundan beterdir diye bir söz var.Bu da öyle işte ,keşke şikayet edilse ama haber olarak servis edilmese..Hemde kışkırtıcı başlıklarla..Çok haklısın .
Konunun Diyanetin fetvasına bağlanması bile yanlış bence .
Fakat benim için hassas olan ''inancım'' . İnancını yaşadığını iddia eden adam ya da öğretmen hassas noktam değil .
Eğer bu öğretmenin hareketi de dinime bir noktada dokunuyorsa , onu eleştirmek önce benim hakkım .
Bu haberin dinden tamamen soyutlanarak yorumlanması zor , adamın mesleği din öğretmenliği . Ama bu adam üzerinden dini karalamak , çok çirkin elbette.
Kizlar ne giyse begenirsiniz diye sorasim geldi.
Etek giyse sehvet
Tayt giyse sehvet
Pantolon giyse sehvet
Boşuna dememişler din ile devlet işi ayrılmalı diye
Hiç bi eğitimci? Konuşanlar var ne yazık ki... Lisede vardı bu tip biri. Kızların bacaklarina, memelerine ( göğüs degil meme) bakarken kaç kere yakaladik. Bakmakla yetinmeyip arada "bacak acana bakılır! Acmayin kardeşim. Ben bakarım! Erkek değil miyim?" derdi çocuğu yaşındaki öğrencilerine.yok ya hiç bi eğitimci bu şekilde konuşamaz.belki de öğrenciler saptırmış ta olabilir.kanıtlanmadığı sürece kimse zan altında bırakılmamalı
Pardon canım ama ohaa diyesim geldiHiç bi eğitimci? Konuşanlar var ne yazık ki... Lisede vardı bu tip biri. Kızların bacaklarina, memelerine ( göğüs degil meme) bakarken kaç kere yakaladik. Bakmakla yetinmeyip arada "bacak acana bakılır! Acmayin kardeşim. Ben bakarım! Erkek değil miyim?" derdi çocuğu yaşındaki öğrencilerine.
Hiç unutmam bi öğrenciye dersi bırakıp ders boyunca üstüne gitmişti durduk yere. En sonunda alakasız bir şekilde " o giydiğin sutyenden karımda da var. Görelim diye actikca acmissin" demişti. Biz aynen şöylekalmıştık. Şikayetlere rağmen nasıl oluyorsa yerli yerindeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?