- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Bu tipler Kubilayı şehit edenler sınıfından resmen ...son zamanlarda yakın tarihimizle ilgili (68 kuşağı, vb) ciddi okuma ve araştırmalar yapıyorum.
bir de bugünlere dönüp bakınca görüyorum ki "hakim" kafaların yaklaşımı aynı, bire bir. hala ikiye bölelim ve birbirlerine saldırtalım düşüncesi sürüyor. sadece insanlar değişiyor.
üzülüyorum çok.
çok..
Bu şahıs neyin kafasını yaşıyorsa artık,yazık bu z,hniyetteki insanlara zerreacımıyorum.."Bunlar daha iyi günlerimiz"in vatandaş nezdinde yorumu bu olmuş galiba.
Allah hepimizi ıslah etsin.
Bu tipler Kubilayı şehit edenler sınıfından resmen ...
Sonrada şiddete meyilli insanlar yetişiyor maalesef.fikirlerle, sözlerle tartışmayı öğrenemdik. ilkel beyinlerimizi geliştiremedik. şiddet aklımıza gelebilen tek çözüm.
yazık milyonlarca çocuk böylelerinin elinde yetişiyor
Zaten beyin olsa bu kadar şiddete dayalı eyleme kalkışmaz,beyin yok ki işte.Her defasında bu kadar beyinsiz insanlar olamazlar diyorum ama. Okumuşun cahili de en kötüsü
Geçen Selanik göçmenlerine dinsiz diyen müftüyle bunun beyni aynı çalış(m) ıyor malesef
Utanma olsa buna kalkışmaz ki,düşünce farklı çalışıyor.21. yüzyıldayız.
nasıl utanmıyorlar böyle şeyler yapmaktan, anlamıyorum.
Sonrada şiddete meyilli insanlar yetişiyor maalesef.
Zaten beyin olsa bu kadar şiddete dayalı eyleme kalkışmaz,beyin yok ki işte.
Utanma olsa buna kalkışmaz ki,düşünce farklı çalışıyor.
Teste gerek yok ki,artık insanlar kendi düşüncelerini saklamayı çok iyi beceriyorlar,tabi konumlarına göre değişebiliyor bunlar.hem de ne şiddet meyillileri yetişiyor.. bu devirde hiç mi bu insanlara test yapılmıyor, nasıl langur lungur böyle tipler öğretmen oluyor..
gerçi biliyoruz insanların nasıl seçildiğini.. o da ayrı. cümleme daha nokta koymadan ütopik konuştuğumu anladım..
Teste gerek yok ki,artık insanlar kendi düşüncelerini saklamayı çok iyi beceriyorlar,tabi konumlarına göre değişebiliyor bunlar.
Böyle bir olayda da dışa vurum yaşıyorlar,düşünce bir anda dışarıya çıkıp böyle rezilce hareketlerde bulunuyorlar.
Geöen bir tane daha vardı okurken ben utandım resmen,bunu diyende bir kadın işte.Birisi "KILIYIK" der.
Oteskisi "YAVERLİGİNE" soyunur
Acaba o silahin ruhsati var mi ?
Yoksa suan sucu sabitlendi.
Millete adli paraca cezasi ve hapis cezasi verenler bunarli neden gorumuyorlar acaba :)
Simdi ne yapalim,adam resmen bireysel silahlanmaya tesvik ediyor :)
Etsen ne olacak nasıl bir işlem yapılacak ki sonra.gerçi bunda perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş. adam zaten zaman zaman saçma şeyler paylaşmış. ama tabi kimi kime şikayet edicen
Meslekte önemli değil burada,bunun eyleme geçirme gibi düşüncesi ağır bana göre.Zaten bir ogretmenin silah ile resim cektirip altina da boyle bir not dusmesi Hukuk devleti anlyasina vurulmus en buyuk darbedir.
Ozetle ogretmenimiz sizin kurallariniz bana sokmez ben kendi hukuk'umu silahla tashsis ederim demis. :)
Birisi "KILIYIK" der.
Oteskisi "YAVERLİGİNE" soyunur
Acaba o silahin ruhsati var mi ?
Yoksa suan sucu sabitlendi.
Millete adli paraca cezasi ve hapis cezasi verenler bunarli neden gorumuyorlar acaba :)
Simdi ne yapalim,adam resmen bireysel silahlanmaya tesvik ediyor :)
Geöen bir tane daha vardı okurken ben utandım resmen,bunu diyende bir kadın işte.
Öyle bir sülahın ruhsatlı olması mümkün değil diye düşünüyorum,bird adamdaki cesarete bakın bunuda sosyal medyada paylaşmış.
Etsen ne olacak nasıl bir işlem yapılacak ki sonra.
Normal vatandaş yapsa anında alınır.hiçbirşey yapılmayacak tabi ki. zaten o da bunu bilerek gayet rahat paylaşmış. bir şey kaybetmeyeceğini, başına iş almayacağını gayet iyi biliyor. aksine ödüllendirileceğini de biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?