• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeniyim,

mmmrrr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
196
2
16
İstanbul
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeniyim,
Branşımla ilgili yada eğitimle ilgili sorularınıza fırsat buldukça yardımcı olmak isterim...

Merhaba öğretmenim, ilkokul 4. sınıfta neler öğretilmektedir, müfredat nedir,
oğlum 3. sınıf, yazın hazırlık yapması açısından soruyorum

Son düzenleme:

Yardımcı olayım...
öncelikle
dualar ve sureler ezberlete bilirsiniz,çok büyük faydasını görürsünüz,
genel olarak
kitabımızda bulunan dualardan ezber ödevi veriyoruz,
peygamberimizin hayatını öğreniyorlar,abdest alımı anne ve babanın kutsallığı vb. konular ele alınıyor...
Ayrıca bağzı öğretmen arkadaşlarımız
neyi okuduklarını anlamaları açısından surelerin anlamlarınıda ezberlete biliyorlar....

Yardımcı olayım...
öncelikle
dualar ve sureler ezberlete bilirsiniz,çok büyük faydasını görürsünüz,
genel olarak
kitabımızda bulunan dualardan ezber ödevi veriyoruz,
peygamberimizin hayatını öğreniyorlar,abdest alımı anne ve babanın kutsallığı vb. konular ele alınıyor...
Ayrıca bağzı öğretmen arkadaşlarımız
neyi okuduklarını anlamaları açısından surelerin anlamlarınıda ezberlete biliyorlar....

teşekkür ederim öğretmenim sureler ortaokulda ezberleniyo diye biliyordum, öğrendiğim iyi oldu

cnm hep derdım dın kulturu ve ahlak bılgısı ogretmenı hep erkek oluyo dıye
neden bayan olmazkı derdım

Hocam ben de aynı branştanım;-)yenı mezunum.hocam atanınca ilk gün okulda nasıl davranmalyz?deneymlrnzı paylaşr msnz

Hocam ben de aynı branştanım;-)yenı mezunum.hocam atanınca ilk gün okulda nasıl davranmalyz?deneymlrnzı paylaşr msnz

olduğnuz gibi davranın hocam ama tabiki öncelikle hayırlı olsun...
çok heycanlanıcaksınız ne yapacağınızı şaşırıcaksınız ee biraz kızarıp bozarıcaksınız ama sonra geçicek...:)
öncelikle sakin olun bol bol dua edin,ne çok yüz verin ne de çok sert otoriteyi elden bırakmayın derim sonra toparlayamazsınız,gerisi zamanla oluşucak Allahın izniyle...

Okul ile yazdiklarinizdan yola çıkarak izniniz ile bir kolej hakkında size danisacagim. ..özelden msj atamiyorum size:)))istanbul avrupa yakasindaki Çınar koleji ni Biliyormusunuz her yönden iyi bir kolej olduğu söyleniyor? Bilginiz var ise paylaşırsaniz cok sevinirim...teşekkür ederim. ..

Back