Sevgili KK okurları ve üyeleri Geçen sene kışın burda gördüğüm yorumlara dayanarak HOBBY almıştım fakat benimle aynı odada kalan arkadaşlarımı dimethiconela bıktırdığımdan ver bakim şu şampuanı dedi bi arkadaşım Baktı içindekilere ve bunda da var ki dedi güldü Yok ben baktım dedim gösterdi Resmen Trimethylsilylamodimethicone yazıyodu şok oldumakannehir Zaten belliydi böyle kremsiydi Yumuşak yapıodu Kokusunu pek sevmedim normaldi:ecrin_bebek: O ara da dimethicone öle takmıştım ki Herkese kullanmayın diodum Artık dimethiconelu kullandığımda saçlarım dökülüodu:çok üzgünüm: Sonra baktım olmucak Sallamamaya başladım Artık dimethiconela dökülmüo Hem hep dimethiconesuz yıkamayın diyolar 3 kez dimethiconesuzsa 1 kez dimethiconelu yıka diolar Öbürü kuru yapıo çünkü Bana en ii gelen pantene düz saçlar için olan şampuan bi de dove kuru ve yıpranmış saçlar için olandı Bu ara Hobby ile Hacışakir kullanıyorum Hepinize sağlıklı saçlar diliyorumŞeniz Çok takmayın sonra benim gibi dökülmesin saçlarınızklava: