Dımdımdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anzu

Yo sakinim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
101
181
18
24
Uzuuuun bir süre evlenmeyi düşünmüyorum sadece merak. Evlenince vazgeçtiğiniz şeyler oldu mu olduysa neler ?

Uzuuuun bir süre evlenmeyi düşünmüyorum sadece merak. Evlenince vazgeçtiğiniz şeyler oldu mu olduysa neler ?
Kafama göre gezip tatil yapamıyorum artık, eş ve ailesi gibi manyak insanlara katlanmak zorunda olmakda sınır katsayimi arttırdı ayrica

O nasıl bir insanla evlendiğinize bağlı ve nasıl bir insan olduğunuza.
Misal özgürlükçü, güvenip karışmayan bir insanla evlenirseniz böyle sorunlar yaşamazsınız
ama böyle birisiyle evlenirseniz sizin de güven problemi olmayan ve kısıtlamayan birisi olmanız gerekiyor.

Özetle güven probleminiz olmazsa ve güven problemi olmayan birisi ile evlenirseniz, bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalmazsınız.

Son düzenleme:
Bu tamamen evlendigin kisiye ve ailesine bagli
yani kayin aile durumlari harici evlilik her türlü yeniyor bende
bir kere yanliz uyumuyorum
evlilik degil de cocuktan öncesi ve sonrasi diye ayriliyor hayat
cocuklu hayatin yaninda evlilik ve sorumluluklari citir cerez

İşim gücüm yiyip içip gezmekti. Şimdiyse yemek, bulaşık, temizlik vs vs vs ama yine de güzel ya evlilik

Bir şeyden vazgeçmedim. Her şey tıkırında.

Evlenince vazgeçtiğim hiçbir şey olmadı da çocuk yapınca bay bay uyku, hoşçakal sosyal hayat

Iki taraf da fedakarlik yapiyor. Ama birlikte gezmek, hem ailen hem en yakin arkadasin olmasi guzel bir sey

Valla daha çok yeni evliyim pek bir şeyden vazgeçmedim evden çıkmaktan vazgeçtim ama o kocam yüzünden değil korona yüzünden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…