• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dimax mobilya

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
Kizlar dimax mobilya kullanan var mi memnun musunuz ne duydunuz hakkinda yarin oturma grubu almayi dusunuyorum da

valla ben hiç duymadım canım... ama belli bi markanın yan sanayisi falansa onu bilemem..netten baktınmı...vardır mutlaka..dur bakayım senin için..

canım bak böyle yorumlar buldum netten... buna benzer hep şikayet yorumları dolup taşmış sitede...eğer henüz almadıysan bi düşün derim sonra pişman olma..aşağıya kopyaladım dikkatlice oku canım.... ****Adana Dimax mağazasından evlenirken evimin mobilya takımımı aldım. Ürünleri teşhir etmeye gittiğimizde bizi iyi ağırladılar ve ürünleri iyi gösterip bizi ikna ettiler. Sonrasında ürünleri getirip montaj yaparken birçok aksamı eksik çıktı ve bize bir kaç gün içinde gelip halledeceklerini söylemelerine rağmen üzerinden 8 ay geçti ve hala bir gelişme yok.

Şikayetlerde bulunmam nedeni ile beni A** K** diye birisi arayarak müdür olduğunu şikayetlerimi dinledikten sonra problemimi çözmek yerine b benden paralar istediler ki gelip sorunlarımı bile yerinde teşhir etme tenezzülünde bile bulunmadılar. Ayrıca şuan çelik aksamların tamamı paslandı ve mobilya dağıldı.

Evet bu mobilya takımı daha 9 aylık. Ürünlerinin arkasında durmayan ve müşteri memnuniyetine önem vermeyen bir markadır.

bak bu da başka bi şikayet.. *****Evlilik öncesi çok büyük bir hata yapıp mobilyaların tümünü Dimax'tan peşin ödemeyle aldım.

1- Vaktinde teslim edilmedi.
2- Oturma grubunda renk uyumsuzluğu vardı ve 2 ay kadar sonra ancak halledilebildi.
4- Zigon sehpa için kaç ay bekledik hatırlamıyorum.

3- Yatak odasının şifonyer çekmeceleri önce ters geldi, sonra değişim için brkaç kez gelip her seferinde beyaz olması gerekirken krem tonda çekmeceler getirdiler ve son olarak geçen gün yine aynı renkteki çekmecelerle çıkageldiler. Şu anda renk uyduracağız diye bizden alıp gittikleri bir çekmecem ellerinde ve 2 adet farklı renk çekmece benim elimde.

4- Tüm bunlar olurken biz size döneceğiz deyip sürekli beklettiler. Sürekli şubemiz yeni açıldı, işte bayram dönemi falan deyip beklettiler.

Şu an evlenmemin üzerinden yaklaşık 7 ay geçti hala doğru çekmece gelmedi ve komple değişim talebinde olmamıza rağmen kabul edilmiyor. Sürekli evinize girip çıkan ve hiçbir çözüm üretemeyen bir servis düşünün.

canım bak yine başka bi şikayet....netten bak şikayet dolu..sakın alma derim...satış sonrası oluşabilecek aksaklıkların arkasında duran bi frimadan al canım..sonuçta üç beş günlük değil uzun yıllar kullanılan eşyalar....bak oku bunuda....****Mayıs 2011 de aldığım mobilya takımının orta sehpasının kaplaması kalktı. Ağustos 2011 ve daha sonra defalarca bildirdiğim halde değişim için herhangi bir girişimde bulunulmadı.

bak bu da başka bi şikayet.. *****Evlilik öncesi çok büyük bir hata yapıp mobilyaların tümünü Dimax'tan peşin ödemeyle aldım.

1- Vaktinde teslim edilmedi.
2- Oturma grubunda renk uyumsuzluğu vardı ve 2 ay kadar sonra ancak halledilebildi.
4- Zigon sehpa için kaç ay bekledik hatırlamıyorum.

3- Yatak odasının şifonyer çekmeceleri önce ters geldi, sonra değişim için brkaç kez gelip her seferinde beyaz olması gerekirken krem tonda çekmeceler getirdiler ve son olarak geçen gün yine aynı renkteki çekmecelerle çıkageldiler. Şu anda renk uyduracağız diye bizden alıp gittikleri bir çekmecem ellerinde ve 2 adet farklı renk çekmece benim elimde.

4- Tüm bunlar olurken biz size döneceğiz deyip sürekli beklettiler. Sürekli şubemiz yeni açıldı, işte bayram dönemi falan deyip beklettiler.

Şu an evlenmemin üzerinden yaklaşık 7 ay geçti hala doğru çekmece gelmedi ve komple değişim talebinde olmamıza rağmen kabul edilmiyor. Sürekli evinize girip çıkan ve hiçbir çözüm üretemeyen bir servis düşünün.

kesinlikle şikayet et. şikayet var.com a da yaz artık internette de cok cabuk herkes her seyi görebiiyor o yuzden her yere yaz paylaş firmayada mail at.. değişim yamassanız sosyal paylaşım sitelerinde sizleri şikayet edecegim de bakalım ne olacak...

kesinlikle şikayet et. şikayet var.com a da yaz artık internette de cok cabuk herkes her seyi görebiiyor o yuzden her yere yaz paylaş firmayada mail at.. değişim yamassanız sosyal paylaşım sitelerinde sizleri şikayet edecegim de bakalım ne olacak...

:) canım sanırım yanlış anladın sen..dimax mobilyadan şikayetçi olan ben değilim...konu sahibi için netten bulup kopyaladım... fikir olsun diye... kullanan kişilerin yorumları bu eklediklerim benim değil yani :)

Back
X